Головна » 2008 » Грудень » 5 » SocialCamp — конференція про інтернет для громадських організацій
20:12
SocialCamp — конференція про інтернет для громадських організацій

Цілями цієї конференції є дати імпульс до розвитку інтернет-проектів та ініціатив, присвячених соціальній тематиці, а також навчити громадські організації ефективніше використовувати можливості, що їх надають новітні медіа.

Інтернет-інструменти показали ефективність свого застосування у громадській діяльності у багатьох країнах, де вони використовуються для інформування, мобілізації та залучення учасників, координації, спільної роботи, привернення уваги громадськості до проблеми, залучення коштів, впливу на прийняття рішень. Серед українських прикладів, найбільш відомими є діяльність ресурсу громадянської журналістики maidan.org.ua та кампанія «Кіно-переклад» за дубляж фільмів українською мовою.

Конференція SocialCamp пройде у популярному в ІТ-колах форматі barcamp, який сприяє якомога більш активному обміну знаннями та набуттю нових контактів у неформальній атмосфері. За один день конференції відбудеться близько 30 презентацій та дискусій, що пройдуть у три паралельні потоки. Серед вже заявлених тем — огляди використання інтернет-інструментів у громадській діяльності в Україні та в світі, інтернет-маркетинг для ГО, громадянська журналістика, використання новітніх медіа у президентській передвиборчій кампанії у США, презентації соціально-орієнтованих інтернет-проектів.

До участі у конференції запрошуються представники громадських організацій, менеджери та користувачі громадсько-орієнтованих інтернет-проектів, автори блогів та онлайн-спільнот на громадсько-політичну тематику.

Огранізатор конференції — громадська організація «Інтернет Ініціативи», місією якої є сприяння розвитку новітніх медіа в Україні та їх використання у суспільно-значущих цілях. SocialCamp проходить за підтримки Міжнародного фонду Відродження та МГО «Інтерньюз Україна». Дізнатися більше та зареєструватися для участі у конференції можна на сайті

http://internetinitiatives.org/wiki/index.php?title=SocialCamp

Контакти:
Олександр Демченко
mail@demchenko.info
 
Джерело: http://gurt.org.ua/news/conferences/1039/
8067 405 50 02
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 770 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0