Головна » 2008 » Грудень » 5 » Cемінар для журналістів «Висвітлення діяльності органів судової системи”
20:29
Cемінар для журналістів «Висвітлення діяльності органів судової системи”

Інститут Медіа Права спільно із Харківською Правозахисною Групою запрошує журналістів з Харкова та східних областей України 18 грудня 2008 року взяти участь у Регіональному семінарі для журналістів на тему «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів».

Обізнаність суспільства про судову систему напряму залежить від якості діяльності журналістів та ЗМІ. Надання громадськості повної, виваженої та грамотної інформації про діяльність судів неможливе без надання журналістам базових знань про організацію судової системи, повноваження судів при розгляді тих чи інших категорій справ, процедуру розгляду справ судами різних інстанцій, права та обов’язки учасників процесу, тощо. На семінарі буде презентовано результати дослідження якості надання громадськості через ЗМІ інформації про судову систему. Учасники семінару візьмуть участь в обговоренні усього комплексу питань, пов’язаних з висвітленням діяльності судової гілки влади. Серед іншого передбачається забезпечення журналістів матеріалами у друкованій та електронній формі, які будуть корисними при самостійному поглибленому вивченні ними зазначеного питання.

Початок семінару 18 грудня 2008 року о 9.00. Вхід на семінар безкоштовний, однак попередня реєстрація необхідна. Для реєстрації на семінар необхідно заповнити Анкету учасника семінару та надіслати її електронною поштою за адресою info@medialaw.kiev.ua або факсом (044) 284-6164
 
Витрати на проїзд учасників з інших міст буде покрито організаторами за умови попередньої реєстрації. Семінар відбудеться у місті Харкові, адреса місця проведення семінару буде додатково повідомлена зареєстрованим учасникам.

Захід проводиться в рамках грантової програми «Обізнаність суспільства про судову систему» за підтримки Агентства Сполучених Штатів з Міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

8044-496-0580
8044-284-61-64
http://imi.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=174059&Itemid=42

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 721 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0