Головна » 2008 » Грудень » 5 » Study tours to Poland для студентів
20:35
Study tours to Poland для студентів
Польсько-Американський Фонд Свободи, Фонд “Борусія”, Колегія Східної Європи ім. Яна Новака-Єзеранського, Фонд “Освіта для Демократії” запрошують активних студентів із Білорусії, України та Російської Федерації (Калінінградська, Ленінградська області та м.Санки-Петербург, Новгородська область) на навчальні візити до Польщі.

Під час насиченої програми перебування у Польщі здійснюваної польськими неурядовими організацiями, учасники матимуть можливість познайомитися з університетськими середовищами та неурядовими організаціями, зустрітися з лідерами громадського життя Польщі, взяти участь у лекціях, тренінгах, семінарах та культурних заходах.

До участі у програмі Study Tours to Poland можуть зголошуватися:
студенти віком від 18 до 21 року (особи, котрим до 15.12.2008 не виповнилось 22 роки ), які навчаються у Білорусі, в Україні та у Російської Федерації (Калінінградська область, Ленінградська область і місто Санкт-Петербург, Новгородская область) та є громадянами цих країн; які відзначаються успіхами в науковій та громадській діяльності у своєму середовищі.


Для участі у програмі усі бажаючі повинні надіслати відповідну заявку в електронному вигляді на адресу: nabor2008@studytours.pl до 15.12.2008

Умови участі у конкурсі та формуляр заявки можна знайти за адресою: www.studytours.pl

Контакти

089 - 523 72 93; 089 - 534 00 26
www.borussia.pl; www.studytours.pl

Категорія: Стажування | Переглядів: 827 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0