Головна » 2008 » Грудень » 5 » Шляхи розвитку українського антидискримінаційного законодавства
21:29
Шляхи розвитку українського антидискримінаційного законодавства

16 грудня - круглий стіл експертів „Шляхи розвитку українського антидискримінаційного законодавства”, котрий організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини.
Запрошуємо вас на круглий стіл експертів „Шляхи розвитку українського антидискримінаційного законодавства", котрий організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини.

Круглий стіл відбудеться 16 грудня за адресою: м. Київ, вул. Артема 46, кім.5 (приміщення Міжнародного Фонду „Відродження").

Мета круглого столу: у вузькому колі експертів обговорити можливі шляхи розвитку українського антидискримінаційного законодавства з огляду на рекомендації міжнародних організацій та аналіз фактів дискримінації. Можливість вироблення спільної позиції з цього питання дає можливість подальшого спільного відстоювання цих пропозицій у різних органах влади, усуває дублювання роботи різних організацій і збільшує ефективність громадськості в протидії дискримінації.

Під час круглого столу відбудеться презентація двох видань УГСПЛ щодо рекомендацій органів ООН та Ради Європи по боротьбі з дискримінацією в Україні.

Участь у круглому столі відбувається за попередньою акредитацією. Для акредитації просимо надіслати запит на електронну адресу: yavorskyy@helsinki.org.ua або за тел. 8 095 2723622. Контактна особа: Володимир Яворський.

У разі потреби, УГСПЛ може відшкодувати проїзд до Києва та у зворотному напрямку на круглий стіл поїздом (класом не вище купейного вагону) при наявності копій квитків і попереднього погодження з організатором.
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 814 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0