Головна » 2008 » Грудень » 10 » Міжнародна конференція "Позитивні моделі формування сучасного ринку праці".
19:38
Міжнародна конференція "Позитивні моделі формування сучасного ринку праці".

В рамках українсько-польсько-російсько-молдавського проекту "Центри підприємливості - проти безробіття", що підтримується на території України фондом "Відродження", 3 лютого 2009 року Молодіжний громадський центр "Еталон" організовує міжнародну конференцію "Позитивні моделі формування сучасного ринку праці".

В рамках проведення міжнародної конференції готується до друку збірник, в якому буде висвітлено вітчизняний та міжнародний позитивний досвід роботи щодо залучення учнівської та молодіжної аудиторії до питань профорієнтації, формування базових навичок поведінки на ринку праці та започаткування власної справи. Посібник буде видруковано на українській та російській мові та розповсюджуватиметься серед органів студентського самоврядування, молодіжних НГО та інших інституцій.

Запрошуємо НГО, освітні установи та зацікавлених осіб, які мають досвід роботи по даній тематиці і бажають опублікувати свої напрацювання, надсилати друковані роботи в електронному вигляді до редакційного комітету МГЦ "Еталон" до 22 грудня 2008 року на e-mail: mgcetalon@mail.ru з поміткою (конференція)

Обсяг друкованих робіт подається у Word форматі не більше 3 сторінок, шрифт друку -14.

Контактний телефон 80503732207 Леся Аронець
 
Автор : Озорович Мар'яна - координатор міжнародного проекту
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 876 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0