Головна » 2008 » Грудень » 11 » Інтернет-вікторина у рамках святкування 5-річчя Ліги політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” та Дня української дипломатії.
21:02
Інтернет-вікторина у рамках святкування 5-річчя Ліги політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” та Дня української дипломатії.
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" та традиційний партнер інтернет-вікторин - Фонд Арсенія ЯЦЕНЮКА “Open Ukraine” у святкувань Дня української дипломатії запрошують на ІНТЕРНЕТ-ВІКТОРИНУ "Зовнішня політика України: від героїчного минулого до блискучого майбутнього".
Нагородами для переможців буде унікальне спільне видання Міністерства закордонних справ України та Фонду “Open Ukraine” - УКРАЇНСЬКИЙ ДИПЛОМАТИЧНИЙ КАЛЕНДАР.
 
Завдання: тест із 12 запитаннями на тему минулго, сучасних фактів та прийдешніх подій у сфері міжнародних відносин та зовнішньої політики України.

Час: вікторина відбудеться в мережі Інтернет у середу, 17 грудня 2008 року з 19 до 21 години.
Умови участі: до 10:00 17 грудня зареєструватися, надіславши на адресу dip-viktoryna@ukr.net  листа (зазначити: 1) ПІБ, 2) регіон, 3) ВНЗ, 4) місце роботи, 5) електронну адресу,   6) адресу для поштового листування 7) контактний телефон)

Перебіг конкурсного змагання: о 19:00 17 грудня всі учасники отримають конкурсний пакет запитань з адреси dip-viktoryna@ukr.net . ОДночасно пакет запитань стане доступним для скачування з головної сторінки сайту Ліги "ДИПКОРПУС" wwwdipcorpus.at.ua . Ваше завдання максимально вірно та швидко відповісти на запитання та надіслати їх на адресу dip-viktoryna@ukr.net до 21:00 17 грудня 2008 року.
 
УВАГА! На відміну від попередніх вікторин повторні досилання варіантів відповідей НЕ РОЗГЛЯДАТИМУТЬСЯ, отже просимо бути учасників МАКСИМАЛЬНО уважними.
 
За традицією, окрім переможців виданнями з проблем безпеки, міжнародних відносин та зовнішньої політики будуть відзначені учасники, що наберуть велику кількість балів.
 
Ліга "ДИПКОРПУС" розглядає інтернет-вікторини як один з ключових елементів збагачення навчального процесу студентів-міжнародників з регіонів України, як шлях розповсюдження української аналітичної, навчальної, наукової та публіцистичної літератури з міжнародної проблематики.
 
Все це спрямовано на сприяння досягненню програмних цілей Ліги "ДИПКОРПУС" - розвитку української теорії та практики міжнародних відносин, становлення сучасного покоління фахівців-міжнародників.
Інформація про перебіг конкурсу: Офіційним джерелом інформації є сайт Ліги політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” – www.dipcorpus.at.ua .
 
 
Організаційні та технічні питання:
Оргкомітет вікторини: адреса: а/с 489-в, м. Київ-1, 01001
тел.: + 38 (097) 380-64-86
сайт: www.dipcorpus.at.ua
e-пошта: dipcorpus-mdgu@ukr.net
ICQ:  484294679
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 866 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0