Головна » 2009 » Січень » 12 » ДИПКОРПУС смакує владу!
19:14
ДИПКОРПУС смакує владу!

   Сьогодні в 21:45 в новому політичному ток-шоу «Спокуса владою» на Першому національному каналі (УТ-1)  лігу політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС», буде представляти один з видатних представників сучасної молоді, один з переможців Другого Київського безпекового форуму, студент Києво-Могилянської академії Андрії Шелепницький.
    Протягом години Андрій презентує  видатним українським політикам-членам журі, а також багатомільоної телеаудиторії  власне бачення шляхів розв’язання проблем енергетичної безпеки України, і відстоювати власну думку відповідаючи на каверзні та провокаційні запитання. 
      Підтримуватимуть Андрія прийдуть легати Київського департаменту Ліги політологів-міжнародників «Дипкорпус» на чолі з керуючим справами департаменту Ганною Базіло. Сама Ганна є фіналісткою телесезону за результатами перемоги в однієї з телепередач циклу «Спокуса владою». Програму за участю Ганни, яка на думку багатьох є однією з найкращих програм циклу, може побачити кожен користувач інтернету за посиланням http://www.intv-inter.net/tv/programm/?id=7518650&act=tvp&channel=ut1

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 941 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 4.0/2