Головна » 2009 » Лютий » 3 » Конференція "Публічна дипломатія та лобіювання громадських інтересів на місцевому рівні"
20:01
Конференція "Публічна дипломатія та лобіювання громадських інтересів на місцевому рівні"
Інститут Політичної Освіти та Посольство Королівства Нідерланди в Україні (програма "Матра КАП") 25 лютого проводить конференцію з публічної дипломатії та лобіювання громадських інтересів на місцевому рівні.
 Сьогодні чимало організацій громадянського суспільства намагаються вплинути на вирішення органами місцевого самоврядування актуальних питань місцевого розвитку. Попри велике бажання змінити в цьому напрямку ситуацію на краще, більшість громадських ініціатив так і залишаються не втіленими або знаходять лише часткову підтримку від місцевої влади.

До участі у конференції запрошені народні депутати України, експерти, депутати місцевих рад, представники громадських організацій, які здійснюють або мають намір у найближчий час здійснити проекти, які передбачають взаємодію, співпрацю або іншу громадську форму контактів з органами місцевої державної влади та місцевого самоврядування.

Матеріали конференції будуть включені до аналітичного збірника в якому також міститиметься інформація про шляхи, які подолали організації-учасники проекту від окреслення проблем своїх місцевих громад, до прийняття рішень органами місцевого самоврядування щодо їх вирішення.

Тематика конференції:

* законодавчі можливості та реальна практика лобіювання та кампанії
громадської публічної дипломатії в органах влади на місцевому рівні;
* інформаційна політика органів місцевої влади. Проблеми доступу до
інформації на місцевому рівні;
* проблеми використання інструментів та механізмів участі громадськості у прийнятті рішень на місцевому рівні та лобіювання (просування) і захист інтересів суспільних груп;
* перспективи законодавчого регулювання лобістської діяльності в Україні. Чи заважає відсутність закону здійснювати реальну діяльність.

Остання дата повідомлення про бажання взяти участь у конференції - 10.02.2009р. Конференція відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а, Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування (зал засідань, к. 416).

Додаткову інформацію ви можете отримати електронною поштою, надіславши заявку на адресу ipo_deputaty@yahoo.com , або звернувшись за телефонами: 8 (044) 278-55-43, 278-55-16, 8 (097) 284-61-83 (Оксана Однорал), 8 (050) 372-51-00 (Олександр Солонтай).

*Джерело* : Інститут політичної освіти
--
З повагою,
Ніна Хома
8 (063) 171 40 48;
8 (096) 730 72 46


З повагою Оксана Устрицька,
голова Ліги випускників ІГЛ

http://ihl.org.ua/content/view/196/47/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1043 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0