Головна » 2009 » Лютий » 3 » Cтипендія Євгена та Деймел Шкляр з українських студій
22:06
Cтипендія Євгена та Деймел Шкляр з українських студій
Стипендія Євгена та Деймел Шкляр з Українських студій залучає науковців міжнародної академічної спільноти до Гарварду для дослідницьких проектів з української історії, літератури, філології, культури та інших сфер гуманітарних та соціологічних наук.
 
Подання заявок до 13 березня 2009 року
Окрім роботи над власним дослідженням, стипендіат братиме участь у науковому житті університету та проведе презентацію, засновану на авторському дослідженні, як частину семінарів з українських студій інституту.

Хто може зголошуватися

Особи, що здобули ступінь кандидата наук в одній з дисциплін, вказаних вище, та ті, хто засвідчили свою відданість Українським студіям, можуть подавати заявки. Особливо вітаються заявки від осіб, які отримали ступінь Ph.D. або його еквівалент (наприклад, «кандидат наук») протягом останніх 8-10 років.

Стипендія

Для підтримки перебування у Гарварді, стипендіати Євгена та Даймель Шкляр забезпечуються грошовою підтримкою у розмірі $3,300 на місяць для покриття витрат на житло, медичне страхування та інші витрати на проживання. Додатково до стипендії буде також профінансовано витрати на пряму подорож в обидва кінці до Гарвардського університету.

Тривалість стипендії

Будуть розглянуті запити на перебування протягом періоду від трьох до восьми місяців; рішення буде прийняте на час видачі винагороди у вказаних часових рамках. Середня тривалість стипендії - чотири місяці.

Вся детальна інформація - тут
 
Переглядів: 1041 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0