Головна » 2009 » Лютий » 24 » Постдокторська стипендія Центру європейських та євразійських студій Торонтського університету (Канада)
18:25
Постдокторська стипендія Центру європейських та євразійських студій Торонтського університету (Канада)
Центр європейських, російських та євразійських студій Торонтського університету (The Center for European, Russian, and Eurasian Studies, University of Toronto, CERES, Canada) приймає заявки від молодих вчених, котрі досліджують політику, культуру чи суспільство сучасної України, на отримання постдокторської стипендії.
 Пропонована стипендія має дві складові: дослідницьку та викладацьку. Успішний кандидат проведе більшу частину стипендіального періоду (дванадцять місяців починаючи з червня 2009 року) в Центрі європейських, російських та євразійських студій Торонтського університету, де готуватиме свою дисертацію до друку у вигляді монографії чи розгорнутої наукової статті у тісній співпраці з професором університету, а також братиме участь у конференціях та інших заходах Центру.
 
Паралельно впродовж одного триместру стипендіат викладатиме спеціально розроблений курс, присвячений проблематиці сучасної України (бажано із застосуванням інтердисциплінарних підходів). Окрім того, 6 – 8 тижнів із загального часу стажування стипендіат проведе в Києво-Могилянській академії, де братиме участь у наукових заходах та продовжуватиме роботу над публікацією.
В кінці стажування стипендіат мусить підготувати публікацію – рукопис книжки, ґрунтованої на дисертації, або статтю, ґрунтовану на новому дослідженні.
Брати участь у конкурсі можуть усі без винятку молоді дослідники політики, культури та суспільства сучасної України, котрі отримали науковий ступінь не раніше, ніж за три роки до початку стипендіального терміну (червень 2009 року).
Кінцевий термін подачі документів – 1 березня 2009 року.
Детальніше прочитати про програму, знайти список необхідних документів та аплікаційну форму можна на сайті Торонтського університету:
 
http://www.utoronto.ca/jacyk/postdoctoral%20fellowship/call%20for%20applications.htm
 
Категорія: Стажування | Переглядів: 700 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0