Головна » 2009 » Лютий » 26 » Європейська програма Міжнародного фонду "Відродждення" оголошує перші конкурси у 2009 році:
20:18
Європейська програма Міжнародного фонду "Відродждення" оголошує перші конкурси у 2009 році:

1) конкурс "Європейська ідентичність Півдня України"
Мета конкурсу: популяризація європейської ідентичності південних регіонів України.

У рамках конкурсу буде підтримано проектні пропозиції громадських організацій з будь-яких регіонів України, які здійснюватимуть партнерські інформаційно-просвітницькі проекти, спрямовані на популяризацію європейської ідентичності у південних регіонах (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька обл., приазовські райони Донецької обл., АР Крим, м. Севастополь).

Учасники конкурсу: громадські організації з будь-яких регіонів України.

Максимальний розмір очікуваного від МФВ гранту: 20 000 дол. США
Кінцевий термін подання проектних пропозицій: 23 березня 2009 року

Повний текст конкурсного оголошення та аплікаційна форма для подання проектних пропозицій на конкурс - у додатку до цього листа, а також на сайті МФВ: http://www.irf.kiev.ua/ua/programs/eu/open/?doc:int=6406 

2) конкурс "Розвиток співпраці аналітичних центрів України та країн Західної Європи"
Мета конкурсу: Встановлення зв’язків/ співпраці між аналітичними центрами України та країн Західної Європи для посилення впливу українського експертного середовища на прийняття рішень у ЄС та поглиблення обізнаності щодо України у ЄС.

До країн Західної Європи у даному контексті належать країни ЄС-15 (Австрія, Бельгія, Великобританія, Греція, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Люксембург, Нідерланди, Німеччина, Португалія, Фінляндія, Франція, Швеція) та країни Європейської Асоціації Вільної Торгівлі (Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Швейцарія).
Учасники конкурсу: незалежні аналітичні центри України.

Максимальний розмір очікуваного від МФВ гранту: 20 000 дол. США.

Кінцевий термін подання проектів: 10 травня 2009 р.

Повний текст конкурсного оголошення та аплікаційна форма для подання проектних пропозицій на конкурс - у додатку до цього листа, а також на сайті МФВ: http://www.irf.kiev.ua/ua/programs/eu/open/?doc:int=6405

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 807 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0