Головна » 2009 » Лютий » 28 » Cтудентська конференція “Молодь запитує...” на тему “Культура політики – Політика культури”
13:12
Cтудентська конференція “Молодь запитує...” на тему “Культура політики – Політика культури”
Міністерство освіти і науки України та Чорноморський державний університет імені Петра Могили запрошує взяти участь у роботі студентської конференції “Молодь запитує...” на тему “Культура політики – Політика культури”, яка відбудеться 27 березня 2009 року у м. Миколаєві.
Конференція “Молодь запитує...” була започаткована у 2005 році, щоб дати можливість студентам вищих навчальних закладів України зробити доповідь німецькою, англійською, французькою мовами на актуальні європейські теми, а також обміняться досвідом зі студентами різних напрямків підготовки щодо україно-європейських відносин.

Конференція “Молодь запитує...” має перш за все інформативно-практичну мету. Одне з найголовніших завдань – це підвищення мотивації студентів щодо оволодіння іноземними мовами і надання їм змоги опрацювати матеріали на європейські теми. Дані матеріали можуть використовуватися при написанні наукових робіт, тим самим сприяючи подальшому розвитку української наукової думки. У студентів формується якісно нове бачення Європи через їх залучення до активних дискусій з подальшим обговоренням численних актуальних політичних питань, питань міжнародної співпраці.

Темою першої конференції (травень 2005) була “Нова географія об’єднаної Європи: Український вимір”. Студенти активно брали участь в дискусіях про роль і місце України у сучасній європейській політиці. У другій конференції (вересень 2006) студенти обговорили тему “Тенденції розвитку ринку праці в Європі” та провели паралелі між розвитком ринку праці в Європі та Україні. Під час третьої конференції “Молодь запитує...” (грудень 2007) на тему “Демократія та суспільство” учасники висловлювали свої думки з приводу нагальних проблем демократії, а саме розвитку демократії в Європі та Україні.

Цьогорічна конференція має на меті значне підвищення рівня політичної культури українських студентів. У діалозі на тему “Культура політики – Політика культури” молода українська генерація шукатиме прогресивні пропозиції щодо покращення рівня політичної свідомості в Україні.

Адреса: 54003, Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10, Чорноморський державний університет ім. Петра Могили.

Тел.: 49 172 687-55-92, факс: (80512) 63-45-57, (80512) 50-03-33, (80512) 50-00-69.

E-mail: rector@,kma.mk.ua, lesya_m81@inbox.ru – Матіюк Леся Миколаївна – магістр філології, координатор університетської співпраці з німецькомовними країнами. Інтернет-сторінка: http://www.kma.mk.ua.

http://science.univ.kiev.ua/conference/conference.php?id=242

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 793 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0