Головна » 2009 » Березень » 14 » Курси в рамках проекту «Розбудова демократії та можливостей державної служби України»
10:23
Курси в рамках проекту «Розбудова демократії та можливостей державної служби України»
Національний університет «Києво-Могилянська Академія», Міжнародний фонд «Відродження КМА» та Корпорація «Telenor» мають честь запросити державних службовців, представників громадських організацій, викладачів та студентів вищих навчальних закладів на навчальні курси в рамках проекту «Розбудова демократії та можливостей державної служби України», що здійснюватиметься у 2009 році.
 
Завдяки підтримці Головного управління державної служби України навчання на курсах проекту може бути зараховане державним службовцям як підвищення кваліфікації. По закінченню навчання слухачі отримають офіційний сертифікат.

Навчання відбуватиметься за адресою: м. Київ, вул. Сковороди, 2, корпус 1,  аудиторія 1-310 з 9.00 до 19.00 з четверга по суботу включно. Кожний курс складається з двох модулів по 3 дні кожний з перервою (2-3 тижні). Обидва курси обов’язкові для відвідування.
 
Під час навчання слухачам буде запропоновано п’ять майстер-класів. Навчання слухачів проводиться на основі новітніх досягнень світової науки про державне управління із застосуванням інформаційно-комп’ютерних технологій і сучасних методик викладання. Просимо звернути Вашу увагу нововведені курси та майстер-класи.
 

Протягом навчання слухачі будуть забезпечені обідами та кавою/чаєм. На жаль, ми не маємо змоги надавати житло та відшкодовувати будь-які витрати слухачів, пов’язані з приїздом до Києва та перебуванням.

Для участі в курсах необхідно надіслати заповнену анкету на зазначену електронну адресу не пізніше, ніж за два тижні до початку навчання в рамках кожного курсу. Анкети, надіслані з запізненням, розглядатися не будуть. Результати відбору анкет будуть повідомлені протягом двох днів електронною поштою.

Наші координати: Проект «Розбудова демократії та можливостей державної служби в Україні». вул. Сковороди, 2, корп. 1, ауд. 310. м. Київ, 04655. Контактна особа: Юлія Дмитришин. Тел. (044) 425-40-49, project310@ukma.kiev.ua
Категорія: Стажування | Переглядів: 710 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0