Головна » 2009 » Квітень » 9 » Положення про фотоконкурс “Київ очима киян”, присвячений Дню Києва, + перелік учасників фотоконкурсу
12:42
Положення про фотоконкурс “Київ очима киян”, присвячений Дню Києва, + перелік учасників фотоконкурсу

1. Мета конкурсу: привернути увагу киян до історичної, культурної і природної спадщини Києва, розкрити важливість сучасних проблем по її збереженню і використанню за допомогою фотографії.

2. Завдання конкурсу:

Виразити мовою фотографії любов до рідного міста.
Відкрити нові імена і підтримати таланти.
Популяризувати фотографію як вид мистецтва.
Підготувати матеріал для випуску фотоальбому про Київ.
Гідно прикрасити головні місця святкування експозицією кращих робіт фотоконкурсу “Київ очима киян”.
3. Номінації фотоконкурсу:

Київ – зелена перлина.
Київ – центр культури і архітектури.
Київ – закоханий.
Київ – зникаючий.
Люди мого міста.
4. Час проведення: з 30 березня по 31 травня.

5. Місце проведення: Києво-Печерська Лавра.

6. Учасники фотоконкурсу: фотографи-любителі і професіонали, жителі міста Києва.

7. Умови і порядок проведення: Тематика робіт повинна відповідати тематиці конкурсу. Приймаються кольорові і чорно-білі фотографії за адресою:

01001,м. Київ, вул. Хрещатик, 36 (з позначкою «Фотоконкурс»)

Кількість робіт від одного автора не обмежена. Мінімальний розмір 30*40, максимальний 50*70. На звороті фотознімку необхідно вказати ФІО, адресу, телефон, e-mail і назву роботи. Роботи подаються без оформлення (без рамок, паспарту, написів). Разом з роботами необхідно прислати їх копії на CD у форматі jpg, tiff без стискування, 300 dpi, для видання каталогу. Роботи, відібрані журі для експозиції і видання каталогу, залишаються у фонді. інші фотографії будуть повернуті авторам.

Якщо роботи надсилаються електронною поштою, то лише з додатковим захистом від пошкодження (організатори конкурсу не несуть відповідальності за пошкоджені фотографії). Роботи відправляти на адресу електронної пошти: fotokonkyrs_kmda@bigmir.net, обов’язково зазначивши у темі листа «Фотоконкурс». Деталі конкурсу можна дізнатись по номеру 8-063-238-46-91, 278-15-83.

Прийом робіт: з 30 березня по 25 травня. Робота журі фотоконкурсу, оцінка робіт –до 29 травня. Проміжні підсумки проводитимуться щонеділі, а результати представлені на сайті КМДА і особистому сайті Леоніда Михайловича Черновецького. Виставка кращих робіт відбудеться в День Києва. Остаточне підведення підсумків і нагородження переможців фотоконкурсу відбудеться в День Києва.

Критерії оцінки: зміст (сюжет), що відображає тему фотоконкурсу. Оригінальність. Якість виконання. Колорит, наочність.

Призовий фонд формується за рахунок коштів, залучених від спонсорів. Перші місця п'яти номінацій нагороджуються дипломами від міра міста Черновецького Л.М., а також професійними фотоапаратами і аксесуарами до них. Кращі роботи будуть відібрані для створення каталогу до Євро 2012 р.
 

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 869 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0