Головна » 2009 » Квітень » 11 » III Всеукраїнський день правничих вакансій
13:32
III Всеукраїнський день правничих вакансій

ВГО „Європейська Асоціація Студентів Права Україна" оголошує початок реєстрації учасників на вже традиційний ярмарок юридичних вакансій, який втретє відбудеться в м. Києві 24 квітня 2009 року.

Щорічний весняний День правничих вакансій від ELSA Україна набуває все більшої популярності як серед студентів-правників та молодих юристів, так і серед провідних міжнародних та українськиї юридичних фірм. За словами президента організації Леоніда Чернявського, подібний захід, що є унікальним в Україні, оскільки проводиться на всеукраїнському рівні та має спеціалізований характер, є особливо актульним у сучасних нелегких умовах та має на меті допомогти студентам-юристам та молодим правникам знайти працевлаштування або просто ознайомитись з таким видом діяльності, як робота в приватній юридичній фірмі.

За два попередні роки більш як 20 юридичних фірм взяли участь у Всеукраїнському дні правничих вакансій від ELSA, а деякі з них стають вже постійними учасниками. Серед учасників: ЮФ "Magisters", ЮФ „Саєнко Харенко", ЮФ „Василь Кісіль та Партнери", ЮФ „Asters", "Salans", "Beiten Burkhardt", „CMS Cameron McKenna LLC", "CMS Reich-Rohrwig Hainz TOV" та багато інших. Біля тисячі студентів-правників та молодих юристів з більше 10 міст України вже відвідували цей Ярмарок вакансій.

Цього року ELSA Україна знову запрошує студентів, випусників юридичних факультетів ВНЗ України, а також молодих юристів на III Всеукраїнський день правничих вакансій, який цього року змінив місце свого проведення та відбудеться у Великій виставковій залі Українського Дому, за адресою вул. Хрещатик, 2. Дата проведення - 24 квітня 2009 року з 10.00 до 17.00. Вже підтвердили свою участь:

ЮФ „Саєнко Харенко"
Gide Loyrette Nouel International Law Firm
ЮФ „Василь Кісіль та Партнери"
ЮФ „Астерс" та інші.
Генеральним медіа-партнером заходу виступила „ЮрГазета". Крім того, медіа-партнером виступив журнал для студентів-юристів - "Студент-правник".

День правничих вакансій - це унікальна можливість для студентів-правників та молодих юристів: особисто надати резюме та пройти співбесіду з менеджерами провідних юридичних компаній України та світу, забезпечити собі стажування або працевлаштування в них; отримати інформацію про діяльність ELSA Україна та можливість отримати правниче стажування у 37 країнах світу.

ELSA Україна запрошує компанії прийняти участь в заході та зареєструватись через електронну пошту president@elsa.org.ua або за телефоном +3 8(067)327-56-54.
Це унікальна можливість для юридичних фірм, зацікавлених у кваліфікованому персоналі, розповсюдити інформацію про себе серед кращих студентів-правників та юристів, попвнити базу резюме та провести співбесіди за один день. Підтримайте юридичну кар'єру в Україні!

Для реєстрації надсилайте свою контактну інформацію: повне ім'я, місце навчання, e-mail та контактний номер телефону за адресою: elsa.jobfair2009@gmail.com
 
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 715 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0