Головна » 2009 » Квітень » 11 » Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні проводить презентацію нових рекомендацій
15:55
Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні проводить презентацію нових рекомендацій
16 квітня 2009 року Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні проводить презентацію нових рекомендацій щодо впровадження подальших економічних та інституціональних реформ в Україні.
Презентація відбудеться під час засідання «круглого столу» широкому колу політичних лідерів та експертів. Документ був створений з метою допомогти українським лідерам та громадянському суспільству відповісти на поточні політичні та економічні виклики та разом вжити негайних заходів, які сприятимуть довгостроковому та сталому зростанню в Україні.
До участі в роботі «круглого столу» запрошуються журналісти національних та регіональних ЗМІ.

Медіа-захід проходитиме у конференц-залі Готелю «Редіссон» за адресою
вул. Ярославів вал, 22. (Їхати до станції метро «Золоті ворота», а потім прямувати у бік Посольства Республіки Польща).
Час проведення: 10.00-13.00 год., четвер, 16 квітня 2009 р.

До участі у «круглому столі» запрошуються представники Українського Уряду, Міністерства економіки України, народні депутати України, експерти Інституту демографії та соціальних досліджень Національної академії наук України, міжнародні експерти, представники громадських організацій.
А саме:
Григорій НЕМИРЯ , Віце-прем’єр міністр України; Йоанна КАЗАНА-ВИШНЬОВЕЦЬКА, в.о. Постійного Представника Програми розвитку ООН в Україні; Марчін СВЄНЧІЦКІ, Директор Аналітично-дорадчого центру ПРООН «Блакитна стрічка»; Арсеній ЯЦЕНЮК, народний депутат України; Ірина АКІМОВА, народний депутат України, Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань економічної політики; Олександра КУЖЕЛЬ, Голова Держкомпідприємництва України

Почесним гостем засідання буде Александер КВАСНЄВСЬКИЙ, Президент Польщі (1995-2005 р.р.)

Під час проведення «круглого столу», зокрема, обговорюватимуться такі питання:
- Якими є державні пріоритети в процесі формулювання державної політики за умов економічної кризи?
- Чи достатньою мірою Україна використовує свої можливості щодо впровадження необхідних економічних та інституціональних реформ?
- Як теперішня економічна криза може позначитися на рівні людського розвитку в Україні?
- Якими  мають бути негайні кроки лідерів України у відповідь на глобальну кризу для збереження національного потенціалу?

Увага!
Представникам регіональних ЗМІ компенсуватимуться дорожні витрати.

Медіа-захід потребує акредитації. Акредитацію здійснюють Андрій ЗАЇКА та Ірина МАЗУР до 17.00 год.
15 квітня 2009 р. за телефонами: 8 (044) 253 58 66; 8 (044) 254 00 35.

Аналітично-дорадчий центр Блакитної стрічки є проектом, що фінансується ЄС, співфінансується та виконується ПРООН. В своїй роботі Центр керується принципами вільної та демократичної ринкової економіки. Центр поєднує досвід штатних співробітників з досвідом провідних національних та міжнародних експертів та аналітичних центрів. Співпраця Центру з представниками Уряду України зміцнює потенціал Уряду у процесі формулювання та впровадження політики. Центр координує свою діяльність з іншими донорськими організаціями задля ефективного використання ресурсів. Центр сприяє створенню публічно-приватних партнерств для розроблення ключових напрямків політики та забезпечення голосу громадянського суспільства в процесі прийняття рішень.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 815 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0