Головна » 2009 » Квітень » 11 » Ліга "ДИПКОРПУС" вітає Раду Європи з нагоди її 60-річниці
16:41
Ліга "ДИПКОРПУС" вітає Раду Європи з нагоди її 60-річниці
З цієї нагоди легати завітали до Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка, де 9 квітня проводилася міжнародна конференція «60-річчя Ради Європи: осмислення звершень та перспективи діяльності в ХХІ столітті».
 У конференції брали участь представники Міністерства юстиції України, Міністерства закордонних справ України, Постійного Представництва України при Раді Європи, провідні фахівці Інституту світової економіки і міжнародних відносин НАН України, Інституту зовнішньої політики Дипломатичної академії МЗС України при МЗС України, Інституту проблем міжнародної безпеки при РНБО України, Національного інституту стратегічних досліджень, Інституту європейської і євроатлантичної інтеграції та ін.

14 квітня 2009 року легати "ДИПКОРПУСУ" разом з інтернами Верховної Ради України (Програма парламентського стажування - ІІ) за люб'язної згоди Бюро інформації Ради Європи в Україні, завітають до цієї установи з метою отримати детальні відомості про роботу Ради Європи та її проекти в Україні.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 765 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0