Головна » 2009 » Квітень » 13 » 10-й Літній інститут з американознавства
22:55
10-й Літній інститут з американознавства
Відділ преси, освіти і культури Посольства США та Запорізький національний університет проводитимуть 10-й Літній інститут з американознавства “Дослідження громадської думки та її вплив на формування державної політики США”
Приймаються заявки на участь в літньому інституті з американознавства “Дослідження громадської думки та її вплив на формування державної політики США”, який відбудеться 1 - 6 червня 2009 року. в м. Запоріжжя з 1 по 6 червня 2009 року на базі Факультетів журналістики і соціології.

40 молодих викладачів та науковців вищих навчальних закладів України зможуть взяти участь в роботі інституту. Відбір учасників буде відбуватися на основі відкритого конкурсу. Основна мета проекту - підвищення квалiфiкацiї викладачів у питаннях викладання сучасного американознавства.

Програма включатиме лекції, семінари та круглі столи з обговорення впливу громадської думки США на формування державної політики США, аспектів стратегічного планування у розробці суспільної (державної) політики та роль засобів масової інформації.

Лекції та дискусії будуть проводитися американськими професорами і робочою мовою буде англійська мова.

Програмою літнього інституту не передбачено обговорення питань методики викладання англійської мови та лінгвістики.

Вимоги до кандидатів:
Програма Літнього інституту розрахована переважно на молодих викладачів вищих навчальних закладів, які мають як мінімум два роки викладацького досвіду та викладають або розробляють курси з американських студій, що включають проблематику літнього інституту.

Вільне володіння англійською мовою.

Як взяти участь у програмі:
Кандидати повинні надіслати анкету-заявку, яка складається з аплікаційної форми, рекомендаційного листа, та опису курсу американознавства, який вони викладають або розробляють. Бланки анкет додаються на веб сторінці Посольства США, або їх можна отримати у Відділі преси, освіти та культури Посольства США.

Перевага буде надаватися кандидатам, які ще не брали участі в попередніх літніх школах з американознавства, що проходили за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Учасники отримають сучасну навчально-методичну літературу і будуть забезпечені проживанням та харчуванням під час проведення Літнього інституту.

Реєстраційний внесок сплачується учасниками під час реєстрації у Запоріжжі.

Транспортні витрати на дорогу до Запоріжжя програмою не покриваються.

Заявку на участь у програмі необхідно надіслати до 24 квiтня 2009 року за адресою:
Відділ преси, освіти і культури Посольства США
Літній інститут з американознавства
вул. Глибочицька, 4
м. Київ 04050
Або електронною поштою на адресу: ShyloLP@state.gov
Посольство США в Україні
ShyloLP@state.gov
+380-44-490-4026
490-4068
http://kyiv.usembassy.gov/
Категорія: Стажування | Переглядів: 824 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0