Головна » 2009 » Квітень » 14 » Програма для фахівців з вищою освітою, які знаходяться на середньому етапі професійної кар’єри
23:04
Програма для фахівців з вищою освітою, які знаходяться на середньому етапі професійної кар’єри

Програма 2010-2011 ім. Г. Гамфрі для фахівців, які мають вищу освіту та знаходяться на середньому етапі професійної кар'єри. Програма в Україні адмініструється: Відділом преси, освіти та культури Посольства США

Опис програми: програма 10-місячного стажування в США для фахівців, які мають диплом про закінчену вищу освіту та знаходяться на середньому етапі професійної кар'єри, тобто мають щонайменше 5 років професійного досвіду у запропонованій галузі.
Кандидати повинні продемонструвати якості лідерів, відданість громадській діяльності, ініціативність та професійний потенціал. Програма розроблена в першу чергу для тих, хто впливає на політику та стратегію розвитку різних напрямків, тобто, менеджерів та адміністраторів. Очікується, що кандидати будуть більше зацікавлені у здобутті знань та практичних навичок щодо формування політики, ніж у дослідницькій роботі. Вільне володіння англійською мовою вимагається.

Галузі на 2010-2011 академічний рік:
Розвиток сільського господарства
Економічний розвиток, фінансова та банківська справа
Політика та попередження ВІЛ/СНІДу
Природні ресурси/ менеджмент у галузі охорони довкілля/ зміна клімату
Політика та управління у галузі охорони здоров'я
Міське та регіональне планування

АНКЕТА ЗАПОВНЮЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ТИМИ, ХТО ВІДПОВІДАЄ УСІМ КРИТЕРІЯМ, ЗАЗНАЧЕНИМ ВИЩЕ.
 
 Перш ніж заповнювати анкети, уважно перегляньте інструкції. Просимо надсилати заповнені анкети в електронному форматі координатору програми Відділу преси, освіти та культури. Оригінали документів та рекомендаційних листів необхідно надіслати до останньої дати подання попередніх заявок, вказаної нище.
Останній день подання анкет: 1 червня 2009 р.
Консультації для учасників програми проводитимуться за певним розкладом. Прохання заздалегідь повідомити координатора програми про те, що Ви плануєте прийти на консультацію до Відділу преси, освіти та культури.


Відділ преси, освіти та культури Посольства США
humphreykyiv@state.gov
(044) 490-4086

ДЖЕРЕЛО: http://3sektor.blogspot.com/2009/04/blog-post_2146.html

Категорія: Опитування | Переглядів: 907 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0