Головна » 2009 » Квітень » 30 » Відео-конференція на тему «Правове регулювання біобезпеки: національний та міжнародно-правовий підхід».
20:38
Відео-конференція на тему «Правове регулювання біобезпеки: національний та міжнародно-правовий підхід».

Відділ преси, освіти та культури Посольства США має за честь запросити викладачів, студентів, практикуючих юристів та усіх зацікавлених осіб взяти участь у відео-конференції на тему «Правове регулювання біобезпеки: національний та міжнародно-правовий підхід».
Дата:  12 травня, 17:00 – 18:30
Місце: Відділ преси, освіти та культури Посольства США
Адреса: вул. Глибочицька, 4, бізнес-центр

Взяти участь у відео конференції зможуть тільки зареєстровані учасники. Для реєстрації необхідно надіслати ім‘я, прізвище та назву організації, в якій Ви працюєте чи навчаєтеся, та рівень володіння англійською мовою на ел. пошту PashnyakIM@state.gov, або факс 490-4050. Інформація повинна бути отримана до 12:00, 12 травня 2009 року. При собі необхідно мати посвідчення особи з фотокарткою. Якщо Ви хочете використати будь-яке власне обладнання (диктофони, фотоапарати і т.д.), прохання повідомити про це під час реєстрації. Просимо усіх учасників прийти за 15 хвилин до початку заходу.

Під час відео конференції учасники обговорюватимуть проблеми правового регулювання біологічної безпеки в Україні та США, а саме: нормативну та інституційну основу регулювання біобезпеки, умови та процедуру допуску, імпорту/експорту продукції, що містить генномодифіковані організми на український та американський ринки, маркування генномодифікованої продукції, а також обговорюватимуться зміст, основні положення та перспективи розвитку міжнародно-правової регламентації питань біобезпеки в рамках Картахенського протоколу про біобезпеку до Конвенції про біологічне різноманіття 1992 року.

З американського боку, доповідачами виступатимуть викладачі школи права Університету Арканзасу (США) під головуванням професора Крістофера Келлі. Крістофер Келлі викладає наступні галузі права: адміністративне, природоохоронне та сільськогосподарське. У 2005 року професор Келлі був стипендіатом програми імені Фулбрайта та  викладав в Харківському національному аграрному університеті та Харківському національному університеті внутрішніх справ.  З боку України, доповідачем є Сергій Вихрист, заступник декана факультету права Університету економіки та права «КРОК», фахівець із природоохоронного права. Цей телеміст є дев’ятим у рамках програми інформаційного обміну, організованої університетом Арканзасу та університетом КРОК за сприяння Відділу преси, освіти та культури Посольства США.

Заздалегідь вдячні за поширення інформації про цей захід у зацікавленій аудиторії. У разі виникнення будь-яких запитань просимо звертатися до Інни Пашняк за телефоном 490-4116.

Embassy of The United States Of America
Public Affairs Section
vul. Hlybochytska 4
Kyiv 04050 Ukraine

Phone    (380) (44) 490-4026
Fax      (380) (44) 490-4050
http://kyiv.usembassy.gov

 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 657 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0