Головна » 2009 » Травень » 8 » Програма сусідства «Румунія – Україна»: каталізатор співробітництва між двома державами
20:52
Програма сусідства «Румунія – Україна»: каталізатор співробітництва між двома державами
4-5 червня в Одесі пройде міжнародна конференція "Програма сусідства «Румунія – Україна»: каталізатор співробітництва між двома державами". Однією з ініціатив сприяння співробітництву вздовж кордонів ЄС з Україною протягом програмного періоду 2004-2006 є Програма сусідства «Румунія – Україна», участь в якій беруть Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська та Чернівецька області України.
Основними пріоритетами Програми є сприяння сталому місцевому економічному і соціальному розвитку, розширення та зміцнення туристичної галузі, розвиток транскордонної транспортної та прикордонної інфраструктури, покращення транскордонного менеджменту навколишнього середовища тощо.

З 12 квітня 2007 року на базі Одеського обласного бюро сприяння інвестиціям діє Центр інформації зазначеної Програми, який забезпечує її ефективне впровадження на території України.

У рамках Програми було проведено 2 конкурси проектів. За результатами оцінювання отриманих заявок фінансування отримали 10 проектів зі всіх прийнятних регіонів України по всіх основних пріоритетах Програми. Минуло майже 2 роки з дати підписання перших контрактів і на сьогодні досягнено значних результатів щодо впровадження прикордонних ініціатив на програмному та проектному рівнях.

Маючи на меті широко представити результати впровадження Програми, резюмувати досвід країн-партнерів, а також з огляду на завершення своєї діяльності 4-5 червня ц.р. Центр інформації організовує міжнародну конференцію «Програма сусідства «Румунія – Україна»: каталізатор співробітництва між двома державами», яка відбудеться у м. Одеса.

Програма конференції розміщена тут.

Запрошуємо усіх, хто цікавиться участю України у програмах транскордонного співробітництва, до участі у конференції!

Участь у заході є відкритою, але можливість розміщення у готелі, відшкодування транспортних коштів, матеріали конференції, а також запрошення на фуршет отримають тільки зареєстровані учасники. Тому ми просимо зареєструватися - надіслати заповнену анкету на info@susidstvo.od.ua не пізніше 15 травня ц.р. Анкети, отримані після цієї дати, розглядатися не будуть.


Джерело : http://civicua.org/calendar/view.html?q=1196894

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 697 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0