Головна » 2009 » Травень » 8 » Семінар для НУО, майбутніх учасників програми "Румунія - Україна - Республіка Молдова"
21:17
Семінар для НУО, майбутніх учасників програми "Румунія - Україна - Республіка Молдова"
У рамках Спільної операційної програми «Румунія – Україна – Республіка Молдова» www.ro-ua-md.net , яка є наступником Програми сусідства «Румунія – Україна», заплановано оголошення першого конкурсу проектів у травні-червні ц.р. З огляду на це 5-6 червня в Одесі Центром інформації буде організовано практичний семінар для організацій, які планують подавати заявки на отримання фінансування у рамках Спільної операційної програми.
Семінар буде проведено експертами Міністерства регіогального розвитку і житлового господарства Румунії, Спільного технічного секретаріату Спільної операційної програми "Румунія - Україна - Республіка Молдова", а також проекту ЄС «Сприяння розвитку регіонального потенціалу». Учасники семінару отримають поради стосовно підготовки заявки на фінансування, розробки бюджету проекту, а також заповнення логічної матриці.
Участь у семінарі можуть взяти представники неприбуткових організацій і органів місцевої влади із прийнятних регіонів програми (Одеська, Чернівецька, Івано-Франківська, Вінницька, Тернопільська (Тернопільський, Бережанський, Підгаєцький, Теребовлянський, Монастирський, Гусятинський, Чортківський, Борщівський, Заліщицький і Бучацький райони) і Хмельницька (Віньковецький, Чемеровецький, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Летичівський, Дунаєвецький, Деражнянський, Новоушицький, Ярмолинецький і Городецький райони) області України).
 
Оскільки кількість учасників семінару обмежена, для участі у семінарі просимо зареєструватися - надіслати ЗАПОВНЕНУ АНКЕТУ на info@susidstvo.od.ua не пізніше 15 травня ц.р.
 
Анкети, отримані після цієї дати, розглядатися не будуть. Учасників буде забезпечено проживанням у готелі 5 червня ц.р. Також організатори заходу відшкодують транспортні видатки учасників у сумі до 300 гривень на особу (за наявності підтверджуючих документів).

Джерело : http://civicua.org/calendar/view.html?q=1196900

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 747 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0