Головна » 2009 » Травень » 8 » Tренінг в рамках проекту «Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти»
21:42
Tренінг в рамках проекту «Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти»
Відкрито прийом заявок на Конкурс для участі у тренінгах в рамках проекту «Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти» громадської організації «Євроклуб «Право і Захист». Проект підтримується Фондом демократичних грантів Посольства США в Україні.
Перший тренінг відбудеться 29-31 травня 2009 року. Попереднє місце тренінгу - АРК, м. Судак. Точне місце проведення буде повідомлено у запрошенні взяти участь у тренінгу.

Відбір учасників здійснюється на конкурсних засадах шляхом розгляду заявок.

Кінцевий термін для надсилання заповнених анкет - 16 травня 2009 року

Електронна адреса: hr.euroclub@gmail.com.

Результати відбору буде повідомлено не пізніше 18 травня 2009 року.

За рахунок проекту забезпечується: 1) Проїзд до місця проведення тренінгу та у зворотному напрямку – відшкодовується вартість квитків на поїзд (купейний/плацкартний вагон) або вартість квитків на автобус/маршрутку відповідної цінової категорії; 2) Проживання та харчування під час тренінгу.

До участі в тренінгу запрошуються представники євроклубів та інших НУО з усіх регіонів України, які ставлять за мету діяльність, спрямовану на стимулювання євроінтеграційних процесів та активізацію роботи молоді в означеному напрямку.

Надається перевага особам, які представляють зареєстровані організації (зареєстровані як юридичні особи), готові та мають можливість виконувати проекти на грантових засадах, проте не мають достатніх знань та досвіду для підготовки та реалізації грантів.

Орієнтовний вік цільової групи тренінгу: від 16 до 28 років.

Детальніше про проект

Джерело: http://civicua.org/calendar/view.html?q=1203981

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 680 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0