Головна » 2009 » Травень » 8 » Програма «Перший крок до успіху» триває
22:25
Програма «Перший крок до успіху» триває
Український Жіночий Фонд, Український Освітній Центр Реформ, Фонд “Здоров’я жінки і планування сім’ї”, Благодійні Фонди “Приятелі Дітей-Україна” і “Приятелі Дітей – США” оголошують про початок відбору кандидаток на участь у програмі «Перший крок до успіху – 2009».
Мета програми - підвищення активної життєвої позиції дівчат - лідерок, залучення дівчат до активної участі у громадському житті своїх громад і України в цілому.
За три роки існування програми відбулося багато цікавих та значущих подій. Серед яких зустрічі переможниць конкурсу з Головою Наглядової Ради МБФ «Україна 3000», Дружиною Президента України Катериною Ющенко, авторкою популярних програм Ольгою Герасим’юк, акторкою Наталею Сумською, танцівницею Оленою Шоптенко та іншими відомими й успішними жінками України.

Традиційно переможниці конкурсу знайомляться з роботою провідних вітчизняних та іноземних організацій, беруть участь у тренінгах з розвитку лідерського потенціалу, ґендерних питань, написання проектів. Під час зустрічей та на форумі «Перший крок до успіху» між дівчатами відбувається обмін цікавими ідеями, досвідом та народжуються нові спільні проекти. Крім того, молоді лідерки мають можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів для реалізації своїх задумів. 37 таких проектів отримали фінансування та були реалізовані. Тож в багатьох містах України є люди життя, яких змінилося та покращилося завдяки дієвим дівчатам та програмі «Перший крок до успіху».

Запрошуються дівчата віком 16-22 років, які відчувають себе лідерками та мають бажання сприяти вирішенню актуальних соціальних проблем своєї громади, спробувати свої сили та зробити перший крок до успіху.

Переможниці конкурсу матимуть можливість:

* провести два цікавих дні у Києві, під час яких у «відкритому просторі» обмінятися ідеями, поспілкуватися з однодумцями, побачити для себе нові можливості;
* зустрітись та поспілкуватися з жінками-лідерками, що відіграють важливу роль у культурному, політичному, громадському та діловому житті України;
* взяти участь у тренінгових програмах;
* приєднатись до форуму молодих лідерок і спілкуватись з однодумцями;
* взяти участь у конкурсі міні-грантів та отримати фінансування для реалізації власних лідерських проектів і задумів;
* бути залученими до міжнародних проектів та заходів;
* брати участь в інших конкурсах та програмах.

Для того, щоб стати учасницею конкурсу необхідно:

1. Заповнити АНКЕТУ, в якій у вільній формі викласти Ваше бачення дівочого лідерства в сучасних умовах. Анкета додається.

Також АНКЕТУ можна отримати, завітавши на сайт www.uwf.kiev.ua на сторінку «Перший крок до успіху».

2. Додати до АНКЕТУ візуальні матеріали, у разі якщо такі необхідні з вашої точки зору (фотографії, малюнки, слайди, колажі, вирізки тощо).

3. Відправити АНКЕТУ і матеріали до 30 червня 2009 року на адресу Українського Жіночого Фонду: вул. Артема, 79, офіс 38, Київ 04050.

Роботи, надіслані пізніше, та які не відповідають умовам конкурсу, розглядатись не будуть.

Про результати конкурсу всім учасницям буде повідомлено до 10 вересня 2009 року.

Контактна особа: Анна Кононенко, координатор програми «Перший крок до успіху», anna@uwf.kiev.ua, тел. 8 050 353 30 72


Джерело :  http://civicua.org/calendar/view.html?q=1203048 

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 777 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0