Головна » 2009 » Травень » 8 » Міжнародна конференція “Жінка-лідер: вплив на економіку, політику, культуру»
22:47
Міжнародна конференція “Жінка-лідер: вплив на економіку, політику, культуру»
ЧМГО «Бізнес-Центр» за підтримки Фонду Маршала «Німеччина-США» в рамках ініціативи «Чорноморський фонд для регіональної співпраці» запрошує представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування, експертних організацій та всіх не байдужих до питань гендерної рівності, до участі у роботі Міжнародної конференції «Жінка-лідер: вплив на економіку, політику, культуру», що відбудеться 3-5 вересня 2009 р.
Метою конференції є сприяння досягненню паритетного становища жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства, обмін досвідом, розробка пропозицій та нові напрацювання учасників заходу з Чорноморського регіону.

Запрошуються представники громадських, урядових та приватних організацій Азербайджану, Болгарії, Вірменії, Грузії, Молдови, Росії, Румунії, Туреччини та України, що досліджують питання гендерної рівності та сприяють її встановленню.

Відбір учасників конференції здійснюватиметься за наступними критеріями:
• Мотивованість кандидата;
• Досвід роботи у даній сфері;
• Наявність тез виступу.

Для участі необхідно заповнити АНКЕТУ та надіслати її до 15 липня 2009 p. електронною поштою на адресу consult_cv@ukr.netабо факсом на номер +38 (0372) 585-572.

ЧМГО «Бізнес-Центр» покриває витрати на проїзд (потягом, купейний вагон) за наявності квитків, проживання та харчуваня учасників під час конференції.

Контактні особи
Марія Порчук, голова ради ЧМГО «Бізнес-Центр» consult_cv@ukr.net
Ольга Николайчук, керівник проекту +38 (066) 062 51 09

Для довідки: Фонд Маршала «Німеччина-США» (The German Marshall Fund of the United States – GMF) є непартійною американською громадською організацією, що надає гранти задля розвитку співробітництва та взаєморозуміння між Північною Америкою та Європою. GMF підтримує проекти, спрямовані на активізацію громадської діяльності, підтримку транскордонних ініціатив та зміцнення демократії. Організація була заснована у 1972 році Німеччиною як згадка про план Маршалла та його допомогу країні. Штаб-квартир знаходиться у Вашингтоні, округ Колумбія США. Окрім того, Фонд Маршала «Німеччина-США» має сім відділень в Європі: у Берліні, Братиславі, Парижі, Брюсселі, Белграді, Анкарі та Бухаресті.

Додатки : Інформація про конференцію та Заявка на участь  

Джерело: http://civicua.org/calendar/view.html?q=1198378

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 710 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0