Головна » 2009 » Травень » 8 » Всеукраїнський конкурс інноваційних ідей «Інноваційний прорив - 2009» - точка відліку інноваційного розвитку України
22:58
Всеукраїнський конкурс інноваційних ідей «Інноваційний прорив - 2009» - точка відліку інноваційного розвитку України
В Україні стартував Всеукраїнський конкурс інноваційних ідей «Інноваційний прорив - 2009».
Організатори:
Центр високих технологій та інновацій
Благодійний фонд «Нова країна»
 
Учасники Проекту:
1. Автори ідей - розробники, інженери, технологи, науковці;
2. Підприємці - представники великого високотехнологічного бізнесу, готові взятися за реалізацію інноваційних проектів;
3. Інвестори - бізнес ангели, приватні інвестори, інвестиційні компанії, венчурні фонди.

Про конкурс

До розгляду приймаються всі проекти, в незалежності від тематики та стадії розробки продукту або послуги. Авторам ідей чи проектів буде запропоновано відповісти на ряд загальних питань стосовно їхніх розробок, в результаті чого заявки будуть класифіковані за технологічним напрямками та номінаціями.

Відбір переможців буде проходити в три тури. Для участі в першому турі необхідно заповнити коротку аплікаційну форму та подати її в конкурсну комісію до 15 серпня 2009 ЧЕРЕЗ ФОРМУ НА САЙТІ http://www.ukrinnovation.com/register.htm

Для проектів, що пройшли у другий етап, буде функціонувати освітньо-консультаційне бюро для підтримки перших кроків конкурсантів у побудові успішного технологічного бізнесу та комерціалізації технологій. В результаті учасники отримають шанс самостійно реалізувати свої задуми, або, якщо це необхідно, залучити інвестора або підприємця, що володіє навичками побудови бізнесу, або ж вигідно здійснити трансферт своїх технологій.

Номінації

Краща інноваційна ідея

Проекти, що представляють собою економічно обгрунтовану інноваційну ідею або знаходяться на самих ранніх стадіях розвитку. Можуть бути результатами науково-дослідних робіт.

Перспективний інноваційний проект

Проекти, супроводжувані бізнес планами з певним необхідним розміром інвестиційного потоку, відомим періодом окупності та готові до реалізації.

Успішний старт інноваційного проекту

Проекти, впроваджені в тій чи іншій мірі у виробництво, що мають дослідний зразок або пробну партію інноваційного продукту.

Кращий проект молодого фахівця

Ця номінація розрахована в основному на студентів, які тільки роблять перші кроки в напрямку технологічного бізнесу.

Найкраща соціальна інновація

Тут ми розглядаємо нові ідеї, які не є привабливими з інвестиційної точки зору, однак приносять користь для суспільства.

Додатково партнери можуть надати свої номінації, про що буде інформувано через Офіційний сайт проекту - www.ukrinnovation.com

Контактна інформація:
Ірина Абрамова - координатор проекту
тел. / факс: 8 (044) 528 33 24;
8 (067) 406 14 32;
irina@ukrinnovation.com

Джерело : http://civicua.org/calendar/view.html?q=1189501

Додатки : Презентація проекту   

Переглядів: 777 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0