Головна » 2009 » Травень » 9 » Всеукраїнське змагання з європейської інтеграції "ЄВРОПАНОСТРА"
14:38
Всеукраїнське змагання з європейської інтеграції "ЄВРОПАНОСТРА"
До участі у Всеукраїнському змаганні з європейської інтеграції запрошуються старшокласники та вчителі. Звертаємо увагу, що в зв’язку з численними побажаннями учасників змагання, керівниками команд можуть бути не лише шкільні вчителі, а і повнолітні особи, які нестимуть повну відповідальність за школярів в разі їх участі у другому етапі змагання в Києві восени 2009 року.
Змагання має на меті підвищення рівня обізнаності українців про відносини між Україною та Європейським Союзом, зокрема про програми фінансової та технічної допомоги, а також про можливості, що відкриваються для української молоді завдяки цим програмам.

Всеукраїнське змагання складається з двох етапів. Перший етап розпочався в березні 2009 року. Учасникам необхідно зареєструватися та виконати он-лайн тест з 20 по 26 травня. Другий етап відбудеться восени 2009 року в Києві.

Команди учасників, які наберуть найбільше балів під час першого етапу у кожній з областей запрошуватимуться до другого етапу змагання. Головною нагородою для переможців є “Європейські канікули” - можливість відвідати одну з країн-членів ЄС та ознайомитись з інституціями та організаціями ЄС.

У змаганні можуть брати участь школярі 8-10-х класів у віці від 14 років. Команди учасників повинні складатись з трьох школярів та одного вчителя з однієї школи. В зв’язку з численними побажаннями учасників змагання, керівниками команд можуть бути не лише шкільні вчителі, а і повнолітні особи, які зможуть нести повну відповідальність за школярів в разі їх участі у другому етапі змагання в Києві восени 2009 року.

Кількість команд від однієї школи/класу не обмежена. Для участі необхідно зареєструватись на www.europanostra.info та у зазначений день виконати он-лайн тест.

Реєстрація команд відкрита до 20 травня 2009 року.

Переможці у кожній області будуть визначені за допомогою комп’ютерної програми. Наразі триває реєстрація команд. Після здійснення реєстрації ви отримаєте доступ до тренувального тесту, який допоможе вам ознайомитись з питаннями та роботою системи.

Проект реалізовується за підтримки Міністерства освіти і науки України і фінансується Європейським Союзом та Міжнародним фондом ”Відродження”.
 

Контакти
Ольга Донець
debate@cent.dn.ua
8062-385-98-39
 
Джерело: www.gurt.org.ua 
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1112 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0