Головна » 2009 » Травень » 9 » ПЕРЕМОГА!
15:30
ПЕРЕМОГА!
Шановні легати, друзі, колеги, партнери! У День величного свята Перемоги вітаємо Вас та Ваших близьких, що були учасниками чи свідками тих героїчних часів!
Сьогодні нам як ніколи важливо сумістити пам'ять про ветеранів Другої світової війни, водночас наповнивши цей день додатковим життєстверджуючим змістом. Нажаль, останнім часом все менше ініціатив на святкування оптимістичних свят для нашої нації. Перекрити цю тенденцію ми можемо саме завдяки усвідомленню існуючих свят по новому!
 
На шляхах життєвої дороги на нас чекають як перемоги, так і поразки, проте ми маємо зустрічати мужньо і перше, і друге. Активні сильні особистості ніколи не мусять занепадати, торуючи шлях до мети, змагаючись за перемогу.
На щастя Бог вже понад 60 років обдаровує нашу країну мирним дуттям, проте ще живуть у деяких головах думки про вирішення власних проблем, або проблем народу за рахунок мілітарної агресії. У День Перемоги усі ми маємо згадати жахи війни, усю нелюдськість факту братовбивства і назавжди зректися ініціатив збройного розв’язання конфліктів.
 
У той самий час, згадаймо, що у деяких куточках Земної кулі зараз лунають вибухи, постріли, волання стражденних і пом'янімо їх у молитві за мир, мир між народами та людьми - який і є справжньою Перемогою!
 
Секретаріат Маріупольської штаб-квартири Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС", 09.05.2009 р.
e-пошта: dipcorpus-mdgu@ukr.net
 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 654 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0