Головна » 2009 » Травень » 11 » круглий стіл щодо обговорення концепції Державної цільової програми впровадження в органах державної влади програмного забезпечення з відкри
15:55
круглий стіл щодо обговорення концепції Державної цільової програми впровадження в органах державної влади програмного забезпечення з відкри
12 травня 2009 року відбудеться круглий стіл щодо обговорення концепції Державної цільової програми впровадження в органах державної влади програмного забезпечення з відкритим кодом
Місце проведення: м. Київ, Державний комітет інформатизації України, дата: 12 травня 2009 року, початок 15:00
Організатор: Державний комітет інформатизації України

Ведучий: Рубан І.А., Голова Державного комітету інформатизації

Мета Круглого столу: проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики щодо впровадження в органах державної влади програмного забезпечення з відкритим кодом.

Реєстрація учасників 14:30 – 15:00

Вступне слово.

Рубан І.А.,  Голова Державного комітету інформатизації.

Доповіді:

- Головна мета та шляхи реалізації Державної цільової програми впровадження в органах державної влади програмного забезпечення з відкритим кодом.

Доповідач: Окнов В.А., завідувач сектору розвитку програмного забезпечення та інформаційних технологій Держкомінформатизації

- Шляхи створення інфраструктури розробки, формування та розповсюдження дистрибутивів програмного забезпечення з відкритим кодом.

Доповідач: Будько М.М., генеральний директор МНТЦП «Технософт»

- Результати обговорення проекту Концепції в профільних ІТ-асоціаціях

Доповідач: представник Громадської ради при Держкомінформатизації.

 Питання для обговорення на круглому столі:

1.       Проблеми удосконалення правових засад стосовно використання ПЗ з ВК в Україні з питань інтелектуальної власності.

2.       Напрями створення інфраструктури розробки, формування та розповсюдження дистрибутивів ПЗ з ВК для органів державної влади.

3.       Підвищення кваліфікації та перепідготовки державних службовців з питань використання ПЗ з ВК.

4.       Створення загальнодоступного інформаційного ресурсу з технічної підтримки ПЗ з ВК в органах державної влади.

5.       Створення умов для функціонування конкурентного середовища надання послуг з розробки та постачання ПЗ з ВК для потреб органів державної влади.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 591 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0