Головна » 2009 » Травень » 13 » VI Загальнопольська конференція «Public Relations та суспільна комунікація в самоврядуванні: PR у кризі – криза в PR”.
23:50
VI Загальнопольська конференція «Public Relations та суспільна комунікація в самоврядуванні: PR у кризі – криза в PR”.
3 – 5 червня 2009 року в Красніку відбудеться VI Загальнопольська конференція «Public Relations та суспільна комунікація в самоврядуванні: PR у кризі – криза в PR”.
 Опис проекту:
01 лютого 2009 р. місто Краснік (Люблінське воєводство Республіки Польща) розпочало реалізацію проекту „Центр польсько-української співпраці” у рамках Норвезького Фінансового Механізму, який є продовженням ПУЦГО (Польсько-український центр громадянської освіти) і триватиме до січня 2011 року.

Проектом передбачені: дистанційне навчання для членів ОГС, представників місцевого самоврядування, виконавчої влади, малого та середнього бізнесу, навчальні поїздки для представників ОГС та місцевої влади, економічні форуми та семінари для представників бізнесу, конференції, Дні Красніка, велопробіги Краснік – Львів.

Протягом двох років буде організовано 24 навчальні поїздки для 20-особових груп учасників – представників місцевої влади та громадських організацій України, під час яких вони знайомитимуться з практичними аспектами організації та управління ґміною, впровадженими рішеннями у сфері управління якістю, проекологічної діяльності ґміни, комунікації з мешканцями, співпраці з громадськими організаціями.

Учасники також ознайомляться з електронною системою обігу інформації та сучасними технологіями у сфері послуг для мешканців. Візити мають на меті обмін досвідом і знаннями для покращення функціонування місцевої влади та стимулювання громадських ініціатив.

Головними партнерами проекту є: Регіональний Центр Фонду розвитку місцевої демократії в Любліні (Польща) і громадська організація „Європейський Діалог” зі Львова (Україна). Партнерами у проведенні заходів в області розвитку бізнесу з польської сторони є: Польсько-українська торгова палата і Люблінський клуб бізнесу.
Інформація про «Public Relations та суспільна комунікація в самоврядуванні: PR у кризі – криза в PR» 03-05 червня 2009 року

Учасниками конференції будуть 80-100 учасників з Польщі та України – представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, що за своїми посадовими обов’язками займаються зв’язками з громадськістю, налагодженням співпраці з іншими установами та організаціями тощо. Кількість учасників з усієї України – 20-25 осіб. Програма конференції додається.

Організаційні умови участі:
Програма поїздки складатиметься з зустрічей, дискусій, круглих столів, візитів в установи та інституції. Програма поїздки буде надіслана учасникам після її остаточного узгодження.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників.

Фінансові умови участі:
Організатори покривають кошти проживання та харчування під час перебування у Польщі, а також компенсовують витрати на проїзд з місця проживання до місця реалізації програми і у зворотному напрямку на підставі квитків у 2 боки (на автобус чи поїзд класу не вище купейного вагону).

Проїзд:
Учасники самостійно дістаються до Львова 02 червня 2009 року. Зі Львова до Краснюка проїзд буде забезпечено автобусом. За погодженням з організаторами також можливий доїзд поїздом з Києва безпосередньо до Польщі Завершення конференції та повернення в Україну – 06 червня 2009 року.

Спосіб відбору учасників:
Кандидати можуть зголошуватися на участь у поїздці, надіславши на електронну пошту krasnik@dialog.lviv.ua заповнену аплікаційну форму до 12 травня до 16.00. Відібрані учасники будуть поінформовані про це електронною поштою 13 травня 2009 року до 18.00.

Візові питання:
Запрошеним до участі кандидатам слід буде до 18 травня включно надіслати документи для оформлення віз відповідно до інформації, поданої нижче (детальніша інформація буде повідомлена відібраним учасникам).

ГО «Європейський діалог» організовано відкриває візи для учасників навчальної та оформляє страхові поліси. Для цього відібраним учасникам необхідно буде переслати до нас:
• закордонний паспорт (оригінал),
• заповнену візову анкету (видрукувану двосторонньо на одному аркуші паперу, підписану і з вклеєною фотокарткою; інструкції щодо фотокартки – у приєднаних файлах),
• ксерокопію українського внутрішнього паспорта (всі сторінки з інформацією), ідентифікаційного коду та закордонного паспорта (сторінка з персональними даними та остання шенгенська віза, якщо була),
• довідку з місця роботи з вказанням займаної посади та сукупним доходом за останні 6 місяців.

Контакти

Ігор Каспрук
Олена Шинаровська
Центр польсько-української співпраці
krasnik@dialog.lviv.ua
8-032 – 297 17 94
297 18 57

Джерело: http://gurt.org.ua/news/conferences/2533/

Інформлист    Заявка     Програма

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 770 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0