Головна » 2009 » Травень » 15 » Молодь Донеччини та Луганщини дізнається про стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади !
19:48
Молодь Донеччини та Луганщини дізнається про стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади !
Представники Програми сприяння парламенту України найближчим часом відвідають східні регіони із закликом до активного залучення до стажування у Верховній Раді. Таку унікальну можливість забезпечує Програма стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади.
Мета програми - надати молодим громадянам України можливість взяти безпосередню участь у законодавчому процесі та процесах прийняття державних рішень, набути досвіду роботи в органах законодавчої та виконавчої влади, і таким чином створити передумови для їх професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності. За час стажування учасники Програми засвоюють цінні професійні та комунікативні навички, які сприяють досягненню цих завдань.
 
18 травня
Презентація в Донецькому національному університеті
13.00, головний корпус університету, просп.Гурова, 14, 3 поверх, 309 ауд.
(конференц-зала)
 
20 травня
Презентація в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка
10.35 початок
Луганськ, вул. Оборонна, 2 центральний корпус, мала актова зала
 
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" також готує презентацію стажувань на базі штаб-квартири у м. Маріуполі. Подробиці щодо часу та місця будуть повідомлені пізніше.
 
Протягом 15 травня – 15 липня відбувається прийом анкет на участь у Програмі стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади 2009-2010  рр..
 
Також проходить набір волонтерів для допомоги у проведенні відбору учасників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади.
 
Усі подробиці - на сайті Програми www.interns.org.ua !
Категорія: Стажування | Переглядів: 596 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0