Головна » 2009 » Травень » 16 » Стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади!!!
23:49
Стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади!!!

Протягом 15 травня – 15 липня відбувається прийом анкет на участь у Програмі стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади 2009-2010  рр.. Аплікаційна форма розміщена тут та в розділі «Конкурс» сайту www.interns.org.ua.
Для участі у конкурсі необхідно до 15 липня 2009 року заповнити та надіслати аплікаційну форму з електронною фотокарткою на адресу konkurs0910@iupdp.orgБудь ласка, у темі повідомлення зазначте «Internshipapplication», а документ назвіть своїм прізвищем та ініціалами латинецею, наприклад, «ShevchenkoAI». Конкурсантам буде надіслано підтвердження про отримання заявки протягом двох робочих днів з моменту отримання. Звертаємо Вашу увагу, що кожне питання анкети (№№ 12-22) оцінюється. Більше про систему відбору дивіться в розділі сайту Програми «Критерії відбору». Анкети минулорічних зразків до конкурсу не прийматимуться.

Результати першого туру будуть оприлюднені 13-20 серпня на сайті Програми та надіслані на електронну адресу, з якої ми отримали аплікаційну форму.
 
Рекомендуємо Вам ознайомитися із відповідями на питання, які найбільш часто ставляться конкурсантами у розділі FAQ.

Категорія: Стажування | Переглядів: 796 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0