Головна » 2009 » Травень » 19 » Маріуполь стане "центром Європи" !
21:15
Маріуполь стане "центром Європи" !

Давня ініціатива Ліги "ДИПКОРПУС" щодо проведення масштабного святкування Днів Європи у Маріуполі за участі Представництва Єврокомісії та усіх посольств країн ЄС дістає все більшу підтримку.
Нагадаємо, що до цього року подібні масові святкування були виключною прерогативою обласних центрів, проте у 2009 році Дні Європи завітають до Кривого Рогу, що, як відомо, не є облцентром.

Зважаючи на це Ліга "ДИПКОРПУС" проголосила курс на підтримку кандидатури Маріуполя, наступного за чисельністю після Кривого Рогу міста країни, на проведення розширеного масштабу Євросвята у 2010 році.
Сама Ліга "ДИПКОРПУС" від 2004 року проводить Маріупольскі Дні Європи, що по-праву вважаються наймасштабнішими неофіційними святкуваннями в державі.
Ініціативу "ДИПКОРПУСУ" оцінила та сприйняла Софія Маллі - Генеральний консул Грецької Республіки у Маріуполі, яка вже заявила про намір направити клопотання на підтримку кандидатури Маріуполя. Міська влада Маріуполя також підтримала таку позицію.
Ліга "ДИПКОРПУС" продовжить відповідні креативні підготовчі та лоббістські зусилля з метою забезпечення чудового свята євроінтеграції у 2010 році.
Приїзд дипломатів усіх країн ЄС на свято до Маріуполя у 2010 році стане неповторною подією життя міста, яке цілком заслуговує на неї зважаючи на поліетнічний статус (101 національність), тривалі традиції проєвропейських перетворень, статус промислового серця країни, центра культури та міжнародних віносин, столиці грецької діаспори України.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 690 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0