Головна » 2009 » Травень » 20 » Програми академічного та професійного обміну - Програма ім. Гамфрі
19:16
Програми академічного та професійного обміну - Програма ім. Гамфрі
Програма 2010-2011 ім. Г. Гамфрі для фахівців, які мають вищу освіту та знаходяться на середньому етапі професійної кар'єри. Програма в Україні адмініструється: Відділом преси, освіти та культури Посольства США
Опис програми: програма 10-місячного стажування в США для фахівців, які мають диплом про закінчену вищу освіту та знаходяться на середньому етапі професійної кар'єри, тобто мають щонайменше 5 років професійного досвіду у запропонованій галузі. Кандидати повинні продемонструвати якості лідерів, відданість громадській діяльності, ініціативність та професійний потенціал. Програма розроблена в першу чергу для тих, хто впливає на політику та стратегію розвитку різних напрямків, тобто, менеджерів та адміністраторів. Очікується, що кандидати будуть більше зацікавлені у здобутті знань та практичних навичок щодо формування політики, ніж у дослідницькій роботі. Вільне володіння англійською мовою вимагається.

Галузі на 2010-2011 академічний рік:

Розвиток сільського господарства
Економічний розвиток, фінансова та банківська справа
Політика та попередження ВІЛ/СНІДу
Природні ресурси/ менеджмент у галузі охорони довкілля/ зміна клімату
Політика та управління у галузі охорони здоров'я
Міське та регіональне планування
Важливо: зверніть особливу увагу на останні терміни для подання заявок, тривалість програми та процес відбору для українських аплікантів.

АНКЕТА: ЗАПОВНЮЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ТИМИ, ХТО ВІДПОВІДАЄ УСІМ КРИТЕРІЯМ, ЗАЗНАЧЕНИМ ВИЩЕ

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ

Перш ніж заповнювати анкети, уважно перегляньте інструкції. Просимо надсилати заповнені анкети в електронному форматі координатору програми Відділу преси, освіти та культури. Оригінали документів та рекомендаційних листів необхідно надіслати до останньої дати подання попередніх заявок, вказаної нище.

Останній день подання анкет: 1 червня 2009 р.

Консультації для претендентів на участь у програмі ім. Гамфрі щодо написання ессе та процедури заповнення анкети та конкурсного відбору проводитимуться 15 трравня та 22 травня о 15:00 у Відділі преси, освіти та культури Посольства США за адресою: вул. Глибочицька 4, Київ. Для того, щоб відвідати консультацію необхідно зареєструватися у координатора не пізніше ніж до 17:00, відповідно, 11 травня та 19 травня за електронною адресою kyivhumphrey@state.gov . Зареєстровані учасники обов'язково отримають підтвердження реєстрації електронною поштою.


Джерело: http://kiev.usembassy.gov/educult_humphrey_ukr.html

Категорія: Стажування | Переглядів: 650 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0