Головна » 2009 » Травень » 20 » Конкурс освітніх мінігрантів “Педагогічні інновації” Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні
19:18
Конкурс освітніх мінігрантів “Педагогічні інновації” Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні
З метою підтримки розповсюдження сучасних освітніх методик та підходів, втілення досвіду випускників програм Держдепартаменту США і поширення міжнародних тенденцій в освіті Відділ преси освіти та культури Посольства США в Україні оголошує  новий раунд програми освітніх міні грантів «Педагогічні інновації» на 2009 рік:
З  26 січня по 10 вересня 2009 року Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні розглядатиме запити від педагогічних колективів на підтримку проведення тренінгів та семінарів, що мають на меті практичне застосування освітніх інноваційних технологій у середній школі.

Запит має бути оформленим за нижченаведеним зразком, завіреним підписом та печаткою організаторів заходу за півтора місяця до події або раніше.

Підтримка від Посольства США надаватиметься у вигляді гранту для одного (або двох) українських тренерів на покриття їхніх витрат на транспорт, проживання і харчування протягом проведення тренінгу та роздаткові матеріали для слухачів.

Розглядатимуться подання від педагогічних колективів, які представляють щонайменш 5 шкіл міста\району\області на запрошення на свій семінар випускника однієї із програм Держдепартаменту США як доповідача\тренера або подання від колективу освітян-випускників програм Держдепартаменту США на запрошення сертифікованого українського тренера (доповідача).

Заохочуються запити від педагогічних колективів, які подаються вперше або від тих, які продемонстрували певні досягнення в результаті участі у програмі.

Докладніші консультації можна отримати у Відділі преси, освіти та культури Посольства США в Україні за тел.: (044) 4904026, 4904123 (Олександра Єгорова). Форми запиту можна завантажити на веб сторінці Посольства http://kyiv.usembassy.gov/assistance_innovations-grant_ukr.html або отримати звернувшись на електронну адресу:  iegorovaoi@state.gov.
 
Запити надсилайте факсом на (044) 490-4050 або електронною поштою за адресою: Iegorovaoi@state.gov

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 747 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0