Головна » 2009 » Травень » 21 » Презентація всеукраїнського правничого часопису "Юридичний авангард".
19:50
Презентація всеукраїнського правничого часопису "Юридичний авангард".
Запрошуємо Вас взяти участь у прес-конференції, в ході якої відбудеться презентація заснованого нами журналу - всеукраїнського правничого часопису "Юридичний авангард".
Прес-конференція відбудеться в Прес-центрі інформагентства "УНІАН" за участю президента Союзу і головного редактора журналу "Юридичний авангард" Владислава ТЕЛІПКО, а також відповідального секретаря журналу Сергія МАРТИНЮКА.
Захід відбудеться 25 травня (понеділок) 2009 року і розпочнеться о 10 год. 30 хв. Адреса Прес-центру: м. Київ, вул. Хрещатик, 4.

Всім, хто має бажання бути особисто присутнім на прес-конференції, необхідно зареєструватися, надіславши на адресу електронної пошти Секретаріату Союзу mathesis@ukr.net заявку довільної форми, в якій обов'язково зазначити ПІБ і контактний телефон. Після цього представник Секретаріату зв'яжеться з Вами і підтвердить можливість Вашої участі у прес-конференції.

Також зареєструватися для участі у прес-конференції можна зателефонувавши за телефоном (050) 595-38-54 (контактна особа - Сергій Мартинюк).

Звертаємо Вашу увагу, що для того, аби взяти участь у прес- конференції, заявку необхідно подати НЕ ПІЗНІШЕ як до 23 травня (включно).

Будемо вдячні Вам за активність і виявлений інтерес.

З повагою,
Секретаріат Союзу

54025 м. Миколаїв
пр. Парусний, 9-Б/81
E-mail: mathesis@ukr.net
Web: www.juravangard.com
Тел. (050) 595-38-54

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 778 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0