Головна » 2009 » Травень » 27 » Фінансова підтримка для написання дослідницької роботи в стінах Білефельдського університету
22:55
Фінансова підтримка для написання дослідницької роботи в стінах Білефельдського університету
Школа соціальних та історичних наук Білефельдського університету (Німеччина) пропонує аспірантам та докторантам фінансову підтримку для написання дослідницької роботи в стінах університету. Останній термін подачі необхідних документів – 5 червня 2009 року.
Школа соціальних та історичних наук Білефельдського університету (Bielefeld Graduate School in History and Sociology, Німеччина) пропонує аспірантам та докторантам фінансову підтримку для написання дослідницької роботи в стінах університету.

Зокрема, школа пропонує 1 грант для реалізації дослідницького проекту на тему, обрану самим аплікантом. Отримавши грант, вчений матиме змогу приєднатися до дослідницької команди Школи соціальних та історичних наук та Центру міждисциплінарних досліджень Білефельдського університету.

Школа пропонує також 2 гранти (один – історикові і один – соціологові) для реалізації дослідницького проекту, тема якого напряму пов’язана з дослідженнями, що їх проводить команда Школи соціальних та історичних наук університету.
В обох випадках тривалість грантового періоду становить 3 роки. Розпочинається стажування 1 жовтня 2009 року.

Для участі в конкурсі необхідно до 5 червня 2009 року заповнити аплікаційну форму он-лайн, а також надати документи про бакалаврську та магістерську освіту, виклад мотивації (не більше 400 слів), опис дослідницького проекту (не більше 4000 слів), CVта координати двох викладачів, котрі рекомендували б апліканта для здобуття гранту.

Подробиці оформлення он-лайн заявки можна знайти на сайті Білефельдського університету http://www.uni-bielefeld.de/bghs/stipendien. .

Докладніше дізнатися про Школу соціальних та історичних наук можна тут http://www.uni-bielefeld.de/bghs/programm/jrg.html .
 
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 667 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0