Головна » 2009 » Червень » 2 » Перші в історії країни Молодіжні парламентські слухання - прийом заявок на участь!
20:06
Перші в історії країни Молодіжні парламентські слухання - прийом заявок на участь!
Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Програма сприяння Парламенту України, Асоціація випускників Програми стажування у Верховній Раді України  “Ліга інтернів», Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» запрошують Вас взяти участь в Перших молодіжних парламентських слуханнях з питань зміни клімату:
“Глобальні зміни клімату: загрози для України та шляхи їх мінімізації”

Дата та час проведення: 22 червня ц.р., 11.00-14.00

Питання, які планується обговорити під час заходу:
1. Аналіз виконання Україною Рамкової конвенції  ООН про зміну клімату та Кіотського протоколу. Обговорення проектів законів, підзаконних актів необхідних для виконання Україною Рамкової конвенції  ООН про зміну клімату та Кіотський протокол.
2. Джерела інвестицій в природоохоронні проекти і механізми впровадження сучасних енергозберігаючих, екологічно безпечних технологій для модернізації економіки.
3. Участь молоді у виконанні контрольної функції Парламенту України, зокрема, у виконанні законодавства України та інших нормативно-правових актів щодо запобігання змінам клімату.
4. Залучення молоді до проведення інформаційних кампаній про загрози та можливості запобігання глобальним змінам клімату.
5. Посилення співпраці між урядом, парламентом, представниками  центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, міжнародних екологічних організацій, наукових установ у здійсненні заходів  щодо запобігання змінам клімату.
В заході планується участь народних депутатів України, членів Комітету ВР з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Міністерства України охорони навколишнього природного середовища України, Міністерства України з питань освіти та науки, Національного агентства екологічних інвестицій України, громадських організацій, представників ВНЗ тощо.

Для участі у заході необхідно надіслати заявку на  адресу: yh@iupdp.org до 10 червня ц.р. 

Кандидатів на участь у слуханнях в якості доповідачів просимо до анкети додати тези виступу.

Підтвердження щодо участі у заході будуть надіслані учасникам до 12 червня.
 
Тези будуть опубліковані у суспільно-політичному інтернет-часописі «ДИПКОРПУС» (www.dipcorpus-info.at.ua)
 

Більше про організаторів можна дізнатися на:
www.komekolog.rada.gov.ua
www.iupdp.org
www.interns.org.ua
www.dipcorpus.at.ua
www.dipcorpus-info.at.ua
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 777 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0