Головна » 2009 » Червень » 5 » Конкурс на участь у проекті „Підвищення життєздатності третього сектора Західного регіону України”
20:52
Конкурс на участь у проекті „Підвищення життєздатності третього сектора Західного регіону України”
Для участі у проекті „Підвищення життєздатності третього сектора Західного регіону України” представникам громадських організацій необхідно подати короткий опис діяльності (до однієї сторінки формату А4) організації за останній рік. Прохання відобразити реалізовані громадські ініціативи і проекти у власних громадах, наявність партнерської співпраці, цільову аудиторію.
Слід дати відповіді на запитання: Яким чином ви плануєте забезпечити життєздатність вашої організації на період 2-3 років? Які очікування від участі у нашому проекті? Просимо також зазначити знання і навички, які необхідні вашій організації для успішної діяльності та втілення програм з розвитку громади. Інформацію подати до 30 червня 2009 року на електронну адресу: nazari@ukr.net.

Повідомляємо, що проект покликаний підвищити життєздатність громадських організацій Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей та допомогти їм адаптуватися до існування в нових умовах економічної нестабільності. Після закінчення проекту його учасники отримають теоретичні та практичні навички забезпечення власної організаційної та фінансової життєздатності. Детальніше про проект подано на Інтернет сторінці ЗУРЦу.

Проект „Підвищення життєздатності третього сектора Західного регіону України” здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
 

Контакти
Ігор Назар
керівник проекту
Західноукраїнський ресурсний центр (м. Львів)
nazari@ukr.net
+380679098918/+380322976624
http://www.zurc.org/
 
Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/2801/

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 666 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0