Головна » 2009 » Червень » 11 » Стипендії для навчання в Естонській школі дипломатії
20:10
Стипендії для навчання в Естонській школі дипломатії
Естонська школа дипломатії (Estonian School of Diplomacy, ESD, Таллін, Естонія) спільно зі Шведською агенцією з розвитку міжнародного співробітництва надає сім стипендій для навчання в Школі дипломатії у 2009 – 2010 навчальному році.
Стипендії присуджуються молодим українським дипломатам, державним службовцям та фахівцям у галузі міжнародних відносин і міжнародної політики.
Стипендія надається для прослуховування навчального курсу «Міжнародні відносини та європейська інтеграція» обсягом 60 кредитів за Європейською кредитно-трансферною системою (ECTS). Курс складається з трьох навчальних модулів: міжнародні відносини, дипломатія та європейські студії. По закінченні курсу стипендіати отримають диплом Естонської школи дипломатії з академічним додатком.

Школа залучає до роботи лекторів з Естонії, інших країн Євросоюзу, США та Росії. Мова навчання у школі – англійська.

Стипендія покриває усі витрати, пов’язані з навчанням, а саме: проживання та щомісячні кишенькові гроші (близько 448 євро), медичне страхування, візові витрати, плату за навчання та за навчальну поїздку до Стокгольма. Стипендіат самостійно оплачує подорож до Талліна і назад.

Вимоги до кандидатів: українське громадянство, вік до 35 років, зайнятість у роботі державної установи, науково-дослідного інституту або університету, високий рівень знання англійської мови, високий рівень мотивації та готовність до застосування набутих знань у подальшій роботі.

Необхідні документи:
- заповнена аплікаційна форма (її можна знайти на сайті Школи дипломатії: www.edk.edu.ee);
- копія паспорта;
- копія документів про освіту з англійським перекладом (неофіційним);
- фотографія (для документів);
- есе (3 – 4 сторінки) на одну з тем: 1) Політичні підтексти глобальної економічної кризи; 2) Коли Індія буде могутньою державою?; 3) Початок зовнішньої політики уряду Барака Обами.

Документи можна надсилати електронною поштою на адресу vahur@edk.edu.ee, а також звичайною поштою на адресу:
Estonian School of Diplomacy,
2 Tõnismägi Street,
10122 Tallinn,
Estonia

Кінцевий термін подачі документів: 31 липня 2009 року.

Повну інформацію про програму та аплікаційну форму можна на сайті Естонської школи дипломатії:
www.edk.edu.ee.

Джерело : http://civicua.org/news/view.html?q=1219926

Категорія: Стажування | Переглядів: 782 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0