Головна » 2009 » Червень » 11 » Діалог із сусідами 2.0: Академія бачення над кордонами
20:34
Діалог із сусідами 2.0: Академія бачення над кордонами
Товариство DRUMLA запрошує студентів та молодих діячів неурядових організацій з Польщі, Німеччини, України та Білорусі взяти участь у семиденному семінарі, який проходитиме 3-9 серпня 2009 р. у містах Чернігів та Київ. Учасники візьмуть участь у тренінгах в галузі журналістики, управління проектом та фандрайзингу.
"Діалог із сусідами 2.0: Академія бачення над кордонами"- це міжнародна ініціатива підтримки громадянського суспільства та поширення доступу до об’єктивної інформації.

Головна тема зустрічі – катастрофа у Чорнобилі.

Чернігів в Україні знаходиться поблизу білорусько-українського кордону, неподалік Чорнобиля. Катастрофа, що відбулася в середині 80-х років, є проблемою, що зараз об’єднує два народи. Ця подія останнім часом найбільше визначила свідомість людей, які проживають у цьому регіоні і показала їм відсутність комунікативних процесів. До сьогодні тема наслідків, які катастрофа приносить місцевим мешканцям, оповита завісою мовчання.

«Якщо зосередимося над цією проблемою, прагнемо проаналізувати процеси, що впливають на формування міжкультурного діалогу на прикордонні України та Білорусі», - говорить координатор проекту Філіп Паздерскі.

Протягом тижня, 3-9 серпня 2009 р., молодь з Польщі, Німеччини, України і Білорусі візьме участь у різноманітних тренінгах, навчальних візитах та зустрічах з місцевими громадськими організаціями. Зустріч закінчиться виїздом до Києва. Всі заняття відбуватимуться англійською мовою.

Студенти та молоді діячі громадських організацій можуть зголошуватися до міжнародного семінару на тему міжкультурного діалогу.

Набір учасників триває до 26 червня 2009 р. Заявку (мотиваційний лист + CV) направляти на :
drumla_s@wp.pl

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ: http://www.drumla.org.pl/index.php?show=aktualnosci&id=witamy

Джерело : http://civicua.org/news/view.html?q=1218603

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 711 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0