Головна » 2009 » Червень » 12 » Волонтерство за програмою "RuraLearn"
20:30
Волонтерство за програмою "RuraLearn"
Оголошено набір волонтерів до нового румунського проекту "RuraLearn", де 18 волонтерів з країн Євросоюзу, України, Кавказу протягом 6 місяців, від 15-го липня 2009р. до 15-го лютого 2010 р, здобуватимуть нові навички. Кожного року від ДГО "Альянс" молоді люди з усієї України беруть участь в різних волонтерських проектах. Головний партнер «Альянсу» - Регіональна асоціація сільського розвитку (Regional Association for Rural Development), Румунія.
Постійна програма ДГО "Альянс" - "Всеукраїнська база даних та ресурсний центр Європейського волонтеріату" - має за мету допомогу молоді 18-30 років брати участь у міжнародних проектах в різних країнах світу.

I. ОПИС ПРИЙМАЮЧОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ.
Регіональна Асоціація Сільського Розвитку - неурядова та некомерційна організація, яка знаходиться в окрузі Горж, Румунія.

Організація реалізує проекти в чотирьох різних напрямках:
-Постійне навчання
-Перевага в Місцевому Управлінні
-Сільське Підприємництво
-Технічна Допомога та неформальна освіта.

(Для отримання більш детальної інформації завітайте на сайт організації: www.ardr.ro)

Мета проекту забезпечити допомогу в особистому та суспільному розвитку волонтерів, забезпечуючи їх можливостями для вивчення культури, отримання нової кваліфікації.

Умови.
Вік 18-30 років, знання англійської мови (мінімумом є розмовний), бути мотивованим, активним.

Приймаюча сторона відшкодовує всі затрати волонтера в розмірі 100% за візові та транспортні витрати.

Вона забезпечує волонтера медичною страховкою, житлом, грошами на їжу. Також надаються кишенькові гроші в розмірі 60 євро на місяць.

II. RuraLearn – ОПИС ПРОЕКТУ

1. Відновлення громадського молодіжного розвитку громад, підтримка активної молоді у невеличких містах та селищах округу Горж в Румунії.

2. Розробка, організація і виконання спільно з місцевою владою та молоддю, різноманітна активність, як наприклад: спорт, екологічна активність, ігри, тематичні семінари, молодіжні табори, екскурсії, культурні та освітні заходи (театр, кіно, виставки), музика і танці, культурне усвідомлення і навчальна активність тощо.

3. Залучення до інших місцевих, національних та/або міжнародних проектів і активності, які реалізує Регіональна асоціація сільського розвитку.

Якщо вас зацікавила інформація, звертайтесь:

Тел.: +38(062) 311-15-70, +38(095) 18-37-236, e-mail: way_to_europe@mail.ru.
 
Категорія: Стажування | Переглядів: 724 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0