Головна » 2009 » Червень » 12 » Київ, 16 червня 2009 р. «НАТО, вплив США і вибори в Україні»
20:56
Київ, 16 червня 2009 р. «НАТО, вплив США і вибори в Україні»
16 червня 2009 р. за підтримки Американського Інституту в Україні (АІУ) відбудеться Круглий стіл з Дагом Бандо, старшим науковим співробітником Інституту Катона (вашингтонського авторитетного дослідницького центру у сфері лібералізму) і прихильником зовнішньої політики невтручання.
Час і місце проведення: 14:00, інформаційне агентство «Українські новини», вул. Еспланадна, 20, ст.м. Палац спорту, м. Київ.
Тема обговорення – «НАТО, вплив США і вибори в Україні».
В рамках Круглого столу будуть розглянуті такі питання:
-- НАТО як питання безпеки для США і України: уроки Балкан
-- Яку роль повинні або не повинні відігравати США у політиці України: уроки Помаранчевої революції
-- Яке значення має питання НАТО і вплив США для майбутніх виборів в Україні

Даг Бандо є старшим науковим співробітником Інституту Катона і, зокрема, займається питаннями зовнішньої політики і громадянських свобод. Працював спеціальним помічником Президента Рейгана та редактором політичного журналу «Inquiry». Часто пише статті для провідних видань, таких як журнал Fortune, і виступає на наукових конференціях, в університетах та ділових колах. Д. Бандо - частий гість і коментатор на телевізійних каналах ABC, CBS, NBC, CNN, Fox News Channel та MSNBC. Має диплом доктора права Стенфордського університету. http://www.cato.org/people/doug-bandow
Довідка:

Круглий стіл є частиною інформаційної і просвітницької програми АІУ, спрямованої на те, щоб показати українцям відмінність поглядів серед самих американців стосовно НАТО та пов’язаних з цим питань. АІУ вважає, що така відмінність поглядів дасть можливість громадянам України мати більше інформації для дискусії про майбутнє своєї країни. АІУ - це американська неприбуткова організація, що фінансується з приватних джерел і не отримує, не пропонує вносити і не приймає кошти від урядів будь-яких країн.

АIУ
Акредитація і додаткова інформація за телефонами:
8 (044) 581-7072, 8 (066) 723-3936
E-mail: press.AIU@gmail.com,
Наталія Жилінкова

Дерен Спінк, +38 044 498 5127
spinck@aminuk.org


ДЖЕРЕЛО: http://aminuk.org/index.php?idmenu=104&idsubmenu=74&language=ua

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 687 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0