Головна » 2009 » Червень » 20 » International Research Centre for Cultural Studies ScholarshipsСтипендії віденського Міжнародного центру культурних досліджень для науковців
10:42
International Research Centre for Cultural Studies ScholarshipsСтипендії віденського Міжнародного центру культурних досліджень для науковців
Міжнародний центр культурних досліджень (International Research Centre for Cultural Studies, Відень, Австрія) оголошує конкурс на здобуття семестрових стипендій для науковців, котрі мають значний авторитет у своїй науковій галузі, зокрема на міжнародному рівні.
Подаватися на участь у програмі можуть дослідники безвідносно до їхнього громадянства чи інституційної належності; однак перевага надаватиметься дослідникам, що користуються визнанням на міжнародній арені і вважаються провідними експертами у своїй галузі. Стипендія обсягом близько 2 325 євро надається на один семестр 2010–2011 навчального року (з 1 жовтня по 31 січня або з 1 березня по 30 червня). Стипендіатові надається помешкання та робоче місце з доступом до Інтернету; покриваються також дорожні витрати.

Дослідницька пропозиція апліканта може бути пов’язаною з однією з двох робочих тем Міжнародного центру культурних досліджень («Культури очевидності. Реальність у науках про культуру»; «Очевидність під сумнівом. Картина світу та знання в перехідну епоху»). Приймаються до розгляду також самостійні дослідницькі пропозиції в галузі культурології та гуманітарних наук.


Критерії оцінки дослідницької пропозиції:


- точність формулювання та інноваційність;


- вказівка на унікальність дослідження та його значення для вдосконалення гуманітарної методології;


- вказівка на місце проблематики серед дотичних міжнародних досліджень;


- чітка методологічна база та міждисциплінарний підхід.
 

Перевага надається дослідницьким пропозиціям, в яких теоретична та практична частини добре збалансовані. 


АПЛІКАЦІЙНА ФОРМА

Дедлайн подачі заявок - 1 липня 2009 року.

Детальну інформацію про умови надання стипендії можна знайти тут http://www.ifk.ac.at/fellowships-en.html#SeniorFellowships , розділ Senior Fellowships.

Джерело: http://unistudy.org.ua/opportunities.htm?id=745

Категорія: Стажування | Переглядів: 719 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0