Головна » 2009 » Липень » 15 » День інформаційних технологій для НГО
22:33
День інформаційних технологій для НГО
Із радістю повідомляємо про спільну ініціативу корпорації Microsoft та міжнародної громадської організації PH International із проведення навчального семінару для представників громадських організацій, які працюють в Україні.
NGO Connection Day (День інформаційних технологій для НГО) - це одноденний освітній захід, покликаний розказати широкій аудиторії з представників НГО про інформаційні продукти, які допоможуть полегшити роботу організації, зробити її більш ефективною, надати можливості налагодити зв’язок із партнерами за кордоном, дізнатись про безкоштовні освітні програми у сфері інформаційних технологій, а також навчитись працювати з сучасними інструментами Web 2.0 під час засідань у малих групах.
Окрім цього, учасники матимуть нагоду поділитись власним досвідом використання інформаційних продуктів для виконання завдань, що стоять перед різними НГО. Все це надасть учасникам можливість зорієнтуватись у всьому різноманітті сучасних ІТ програм та вирішити, які саме продукти можуть допомогти саме їх організаціям краще виконувати свої цілі і наближатись до досягнення своєї місії.

В рамках NGO Connection Day (Дня інформаційних технологій для НГО) також проводиться конкурс найкращого застосування інформаційних продуктів для розвитку організації або вдосконалення робочих процесів. Автори трьох відзначених історій про застосування ІТ продуктів в роботі громадської організації отримають цінні призи від компанії «Майкрософт Україна».

Детальну інформацію про конкурс читайте у додатку до цього інформаційного оголошення.

Організаційні аспекти:

Дата проведення: 2 вересня 2009 року

Адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 75, 4-ий поверх, компанія «Майкрософт Україна»

Умови участі: заповнити анкету до 31 липня 2009 року. Анкету можна завантажити тут: АНКЕТА

Кількість учасників: для участі у семінарі буде відібрано 100 учасників

Фінансування: корпорація Microsoft забезпечує фінансування даного заходу, отже участь у семінарі є безкоштовною. Під час семінару буде організовано привітальний сніданок, обід, а також перерви на каву. Всі учасники отримають роздаткові матеріали та сертифікати учасників заходу.

Транспортні витрати: учасники з інших міст України отримають відшкодування за витрати на автобусний або залізничний транспорт у разі наявності квитків. Залізничні квитки мають бути не вище рівня «купе».

У разі виникнення питань, звертайтесь:

+38 (044) 246-7213,  246-7205
Контактна особа: Яна Курченко
 
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 746 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0