Головна » 2009 » Липень » 17 » Конкурс «Інновації в розвитку НДО: IT та Інтернет»
07:56
Конкурс «Інновації в розвитку НДО: IT та Інтернет»
В рамках заходу  NGO Connection Day «День інформаційних технологій для НГО», що відбудеться 2 вересня 2009 року за фінансової підтримки корпорації Майкрософт, стартує конкурс «Інновації в розвитку НДО: ІТ та Інтернет».
Мета конкурсу:
Показати актуальність та успішні приклади використання інформаційних технологій в робочому процесі громадської організації. Конкурс сприятиме розвитку телекомунікаційних навичок і прагненню до поглиблення знань в сфері ІТ, використанню можливостей мережі Інтернет та новітніх медіа, обміну практичним досвідом. 

Учасники конкурсу:
До участі у конкурсі запрошуються: співробітники та члени громадських організацій.
Порядок і строки проведення конкурсу:
Збір конкурсних робіт проводиться з 13 липня по 15 серпня 2009 року.
В заявці необхідно надати опис використання в своїй діяльності сучасних програмних продуктів та відповідних кількісних та якісних результатів їх впровадження (блоги, соціальні мережі, оптимізація внутрішніх робочих процесів, використання web 2.0, зовнішніх комунікацій, PR, тощо.

На конкурс може бути представлено не більше двох  проектів від однієї організації. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету-заявку на участь у заході NGO Connection Day.

Критерії відбору:
Конкурсні роботи оцінюються з 15 серпня  2009 року експертною радою за наступними критеріями:
•  відповідність змісту конкурсного проекту цілям конкурсу;
•  розкриття тематики;
•  особливо буде відзначено: оригінальність ідеї, творчий підхід до викладення матеріалу, індивідуальність.

*Роботи, представлені на конкурсі, не будуть рецензуватись і повертатись. Неприбуткова організація «Пі-Ейч Інтернешнл» залишає за собою право використовувати конкурсні матеріали, роботи, в рекламних та в інших цілях без попередження автора та без виплати грошової винагороди.

Вимоги до конкурсних робіт
Творчі роботи надаються в наступному форматі - .doc (обсягом від 500 до 3000 символів).
Творчі роботи в електронному вигляді можна:
•  розмістити на інтернет-форумі проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» в розділі «Конкурси проекту» http://db.projectharmony.ru/wf/discussion_tree.php?id=4636  в якості вкладених файлів для їх подальшого завантаження на сайт конкурсу;
• або відправити на e-mail: yana.kurchenko@ph-int.org

Матеріал, зміст якого суперечить Законодавству України чи не відповідає загальноприйнятим морально-етичним нормам, не розміщується і не бере участі в конкурсі.

Підведення підсумків конкурсу:
Для оцінювання конкурсних робіт і підведення підсумків конкурсу формується експертна рада, яка оцінює конкурсні роботи за вищевказаними критеріями. До експертної ради входять фахівці в галузі ІКТ і громадського сектору, а також представники партнерських організацій проекту в Україні. 
Рішення експертної ради є кінцевим і перегляду не підлягає.

За підсумками конкурсу 3 фіналісти отримають цінні призи від компанії Майкрософт Україна.

Останній термін подання робіт  - 15 серпня 2009 року.

PH International – організація, яка виконує проект “Відкритий світ інформаційних технологій” (Information Dissemination and Equal Access, IDEA) в Україні за підтримки програми Microsoft Unlimited Potential (Світ безмежних можливостей) корпорації Microsoft

вул. Еспланадна 28, офіс 7, Київ 01001, Україна     
+38 (044) 246 7213, 246 7205, (095) 338 6213
Internet: www.idea-ukraine.org || www.ngo.com.ua     
 
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 753 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0