Головна » 2009 » Липень » 21 » Стартує ЄВРО-2009
16:28
Стартує ЄВРО-2009
Залишається кілька годин до початку у Донецьку та Маріуполі грандіозної події - Чемпіонату  Європи з футболу серед юнаків до 19 років "ЄВРО-2009".
Маріупольська штаб-квартира Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" начолі з виконавчим секретарем Оленою Іванців активно долучилася до проведення Чемпіонату через делегування численних волонтерів на матчі в Маріуполі.
Перші контакти легатів-волонтерів зі збірними Іспанії, Франції, Туреччини та Сербії, матчі між якими проходять в Маріуполі вже принесли  масу цікавих вражень, підсилені спілкуванням з тренерами команд.
Наприклад, серед збірної Туреччини відшукалися 2 німців, отже якщо в реальному житті мешканці країни мандрують на підробітки до ФРН, то серед молодих футбольних профі прямо протилежна тенденція.
А сербські хлопці не дала жодних шансів ретельно дібраним та підготованим перекладачам-поліглотам виказати свою майстерність, оскільки одразу знайшла спільну мову - російську.
Проте симпатії вболівальників (за майстерність та й за зовнішні дані) одразу ж дісталися іспанським мачо (ні про яку відсутність патріотизму мова не йде, бо перші матчі за участі української молодіжки будуть на донецьких стадіонах!! :-)
Доречі, незважаючи на те, що у Маріуполі, південній столиці Донбасу, сконцентрувалися команди гарячих південних хлопців, перші матчі стартують лише о 20:30 після гарантованого настання вечірньої прохолоди.
ЄВРО-2009 - чергова подія, що переконливо доводить спроможність України уцілому, а також Маріуполя гідно футбольні події світового масштабу на європейському рівні.
 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 739 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0