Головна » 2009 » Липень » 24 » Книга “Східне партнерство ЄС: додаткові можливості для євроінтеграції України” (2009 р.)
19:07
Книга “Східне партнерство ЄС: додаткові можливості для євроінтеграції України” (2009 р.)
Книга є аналітичною публікацією, яка висвітлює аналіз нового формату політики ЄС на Сході (стосовно України, Грузії, Білорусі, Азербайджану, Вірменії і Молдови), погляди на можливості його використання для подальшого процесу європейської інтеграції України: у двосторонньому вимірі – повна інтеграція до структур ЄС; у багатосторонньому вимірі – розвиток і посилення регіонального співробітництва між усіма країнами "Східного партнерства" і ЄС.
У книзі також містяться рекомендації стосовно використання можливостей "Східного партнерства". Видання буде корисним українським органам влади, відповідальним за європейську інтеграційну політику України, українським та закордонним засобам масової інформації, українським урядовим та неурядовим аналітичним колам, інституціям ЄС, українському громадянському суспільству.

Цю публікацію підготовлено за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Висловлені в ній думки є авторськими і не обов’язково відображають погляди Міжнародного фонду "Відродження".

Докладніше ознайомитися з брошурою можна за адресою в Інтернеті http://www.ucipr.kiev.ua/files/books/EaP_2009u.pdf. Видання не надходить у продаж. Розповсюджується безкоштовно за адресною розсилкою на замовлення. Для отримання друкованого примірника книги прохання звертатися до УНЦПД за адресою:
01034, м. Київ, вул. Лисенка, 8, оф. 9
Тел./факс: (044) 279-2435, 599-4251
ucipr@ucipr.kiev.ua
http://www.ucipr.kiev.ua

Джерело: http://gurt.org.ua/news/events/3368/

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 699 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0