Головна » 2009 » Липень » 29 » Фінішувало 1-ше Маріупольське Фото-Сафарі !
12:51
Фінішувало 1-ше Маріупольське Фото-Сафарі !

У неділю 26.08.2009 в місті Маріуполі відбувся фотоквест, назва якого, була обрана виходячи зі спекотної погоди і динаміки самого заходу, -  «Маріупольське фотосафарі». Полювання проводилось на наступні теми: «Моє місто – Європейське місто», «Дорослішання в 21 столітті» - теми однойменних всеукраїнських фотоконкурсів, які проводяться абсолютно незалежно від Фото-Сафарі.
Доречі такий підхід є інноваційним для Маріуполя. Адже дозволяє у цікавий спосіб масово мобілізувати маріупольців на демонстрацію власного творчого потенціалу для всієї України.

Метою організаторів, Ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС», було привернути увагу молодих Маріупольських фотографів до всеукраїнських фотозмагань, та, що стосується конкурсу «Моє місто – Європейське місто» спробувати здобути для свого міста титул «найбільш європейського». Ну, звісно, і просто цікаво провести час, поділитися досвідом і ідеями один з одним та забагатити культурне життя Маріуполя.
Після завершення Фото-Сафарі кожен автор з 4 команд - учасниць фотозмагання може цілком вільно відібрати найкращі свої роботи та надіслати на загадані всеукраїнські конкурси.
Організатори сподіваються, що це – перший крок в бік становлення традиції Маріупольських фотоквестів, завдяки яким усі закохані у фотомистецтво зможуть ефективно та корисно спілкуватися та просувати позитивний імідж Маріуполя. Цьому сприяє і бум всеукраїнських фотозмагань, які масово проодяться на разі в державі.
На разі іде опрацювання першого досвіду фотооплювання та відкрито прийом пропозицій щодо подальших заходів. Однією з оригінальних задумок є проведення квесту посеред будівль 19-20 ст. у Старому Маріуполі, який помітно посвіжішав та прикрасився до Чемпіонату ЄВРО-2009.
Запрошуємо долучатися до нової ініціативи!


ФотоГалерея 1-го Маріупольського Фото-Сафарі - http://dipcorpus.at.ua/photo/12

Гриценко Ольга
Голова PR-відділу
Маріупольської штаб-квартири
Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
Тел. 8 (063) 266-20-49
e-mail: nikomuni@gmail.com
www.dipcorpus.at.ua

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 717 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0