Головна » 2009 » Липень » 30 » Римський університет запрошує до співробітництва
18:47
Римський університет запрошує до співробітництва
Римський недержавний університет імені Гульєльмо Марконі висловлює готовність укласти угоди про співробітництво з українськими академічними інституціями з метою реалізації спільних навчальних програм та підготовки кваліфікованих кадрів.
Університет пропонує можливість здобуття диплома в Італії, поєднавши метод дистанційного навчання з персональним відвіданням лекційних занять. Завдяки такій методиці університет імені Гульєльмо Марконі позиціонує себе як заклад вищої освіти, що надає адекватну відповідь на вимоги до навчання на міжнародному рівні, задовольняючи потреби в освіті, які проявляються в різних територіальних контекстах.

Окрім того, університет проводить процедуру визнання академічних дипломів, здобутих в різних національних вищих навчальних закладах, по завершенні інституційного курсу. Секретаріат відділу міжнародних зв’язків університету імені Гульєльмо Марконі залишається у розпорядженні громадян України, зацікавлених у здобутті диплома в Італії також через визнання національного документа про вищу освіту.

За додатковою інформацією можна звернутись до пані Лаури Річчі за телефонами:
+39 06 377 25 516 – 524 – 525, факс: +39 06 377 25 544
або електронною поштою: l.ricci@unimarconi.it, relint2@unimarconi.it, relint4@unimarconi.it
http://www.unimarconi.it/uni/v20/indexa1.php?id=05124

Джерело: http://eu.prostir.ua/news/236228.html

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 747 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0